Yılmaz: Sağduyu ve samimiyet kazanacak

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Ünal Yılmaz, seçime kısa bir süre kala saha çalışmalarında kendisi ve partisinin gördüğü destekten son derece memnun olduğunu söyledi.

Yılmaz: Sağduyu ve samimiyet kazanacak

Seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Yılmaz, Kürtün, Kelkit, Torul, Köse, Merkez ve Şiran ilçeleri arasında adeta mekik dokuyor.

Gönüllere dokunan ve seçmenden samimi karşılık bulan Yılmaz, sahada gördüğü tablo sonrası seçimden zaferle çıkacağından emin.  Yeni dönemde millete hizmet için AK Parti kadrolarının daha büyük bir heyecanla işbaşı yapacağının altını çizen Yılmaz, Gümüşhane’de yalancı baharların değil, samimiyet ve gayretle bereketli bir dönemin başlayacağını söyledi.

Gümüşhane için taşı taş üstüne koyan herkese teşekkür eden Yılmaz, artık Ak Parti’nin vekaletinin Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz’a verildiğini ve bu vekalete milletin “Evet” mührünü vuracağına inancını belirtti.

“Milletvekili değil, milletin vekili olacağız”

Ulaşılabilir, hesap verilebilir ve kıyaslanabilir bir yeni döneme işaret eden Yılmaz, şunları söyledi: “Gümüşhane seçmeni feraset ve liyakat sahibi, gerçeği görüyor. Doğrusu AK Parti diyor. Yaparsa yine AK Parti yapar diyor. O nedenle bu seçimde milleti yalancı bahara çağıranlar değil, sağduyu ve samimiyet siyasetinin ocağı AK Parti kazanacak. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Varsa hatalarımızdan ders almayı bileceğiz. Millete efendilik yok, hizmetkar olmak var. Dün dünde kaldı, biz yarını inşa edeceğiz. Bundan sonra zahmet bize, rahmet Gümüşhanemize olacak. Söylediklerimizi unutmak için söylemiyoruz. Biz sadece vaatlerde bulunmuyoruz. İcraatlarıyla konuşan bir iktidarız. Seçimlerden sonra milletvekili değil milletin vekili olacağız. Yetkiyi veren milletimiz bunu görecek. Huzur siyaseti, bereket siyaseti ve hizmette birbirimizle dahi yarış siyaseti dönemi başlayacak. Kazanan Gümüşhane ve Gümüşhaneli olacak.”

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2023, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER