ŞEHR-İ ŞAHANE GÜMÜŞHANE

Yolculuklar esnasında özellikle otobüs yolculuğunda gelişen ve modern otobüslere bindiğimizde her ilin bir tanıtım videosuna hepimiz denk gelmişizdir. Çoğumuz iller arasında Gümüşhane’yi ararken bazen çok eski videolara denk gelmişizdir, hatta bazen Gümüşhane ismini bile bulamamışızdır.

Gururla övündüğümüz ve bizim bildiğimiz güzellikleri insanlara sadece sözde anlatabildiğimiz şehrimizi artık doya doya biz anlatmadan anlatıp hissettirebilecek bir tanıtımımız var. İç rahatlığı ile bunu söylerken aynı zamanda duyduğum hazzı ve mutluluğu anlatmak için kelime bulmakta güçlük çektiğimde doğrudur.

Gümüşhane valimiz sayın Yücel Yavuz başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ederken şehrin sosyal anlamda turizme kazandırılmak adına yapılan bu çalışmayı büyük bir beğeni ile izledik her birimiz. Gurbette yaşayan hemşehrilerimiz bu tanıtımı büyük bir heyecan ile izlerken maalesef bizler Gümüşhane’de yaşayanlar olarak ta kendi memleketimizde gurbeti yaşıyormuşuz, haberimiz yokmuş (!)

Turizm, sosyalleşmeden öte bir tabiat sanatının insanlığa kazandırılmasıdır. Bizlere tabiatı bir kez daha hatırlatan herkese teşekkür ederken bir teşekkür de Jova Grubuna gelsin;

Unuttuğumuz turizmin ve doğal güzelliklerin yanında ruhumuzun unuttuğu nağmeleri sosyal medya üzerinden Gümüşhaneli değerlerimizin eşsiz ses ve performansları ile bizlere dinleten ve keyif veren Jova Grup yöneticilerine sonsuz teşekkür ederim.

İsteyince bu memlekette güzel işler olacağını herkes görüyor, görüyoruz..
YORUM EKLE