AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Gümüşhane’de 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kandemir Gümüşhane’de 

Program kapsamında ilk olarak AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığını ziyaret eden Kandemir, AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Milletvekili Hacı Osman Akgül, Belediye Başkanı Ercan Çimen, parti yönetici ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binası önünde kendisini bekleyen partililere seslenen Kandemir, “Gümüşhane deyince bizim yüreğimiz bir başka çarpıyor. Ne zaman gelsek biz bu yurda vatanına, milletine, bayrağına, ezanına aşık, bu yurda ne zaman adımızı atsak ne zaman gıyabınızda Gümüşhaneli hemşehrilerimizle ilgili konuşuyor olsak genel başkanımızla, Cumhurbaşkanımızla her defasında kalbimiz ayrı titrer. Çünkü biz yaptığımız mücadelenin insanlık tarihi adına hakikat mücadelesinin gayretinin, dik duruşun, cesaretin en çok karşılık bulduğu yerlerden bir tanesinin Gümüşhane olduğu biliyoruz.  Cumhurbaşkanımıza diyeceğiz ki efendim siz hiç telaş etmeyin, kim ne söylerse söylesin, hangi tuzağı kurarsa kursun, hangi planı yaparsa yapsın hangi masayı kurarsa kursun yiğit Gümüşhaneliler var arkanızda. Gittik, gördük. İnşallah inanıyoruz ki hep beraber el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz, eğer varsa bir zorluğumuz beraber aşacağız, ama bir şeyin farkında olacağız. Birbirimizi sevmekten, muhabbetten geçiyor herşey. Bir yol yürüyoruz ya milletçe, zaman zaman bedelini de ödüyoruz. Canımıza kastettikleri, ülkemizi işgale yeltendikleri dönemlerde biz varız, göğsümüzü siper ederiz diyoruz, 15 Temmuz’da olduğu gibi. Şimdide sağdan soldan görüyorsunuz farklı farklı operasyonlar yapıyorlar, masalar kuruyorlar acaba milletin adamını al aşağı edebilir miyiz diye. Ama biz Cumhur ittifakı olarak, AK Parti teşkilatları olarak şöyle inanmış ekiple bunların bütün tuzaklarını bozarız” dedi.

Alanda bulunanlardan bir şeyden endişe etmemelerini isteyen Kandemir, “Siz bakmayın bu karşıdakilerin bağırtılarının çok olduğuna, seslerinin çok çıktığına. Bunlar zannediyorlar ki yüksek sesle bağırırsak biz hakikatin üstünü örteriz. Biz hakikat mücadelesi veriyoruz. Milletimizin derdini biliyoruz, sıkıntısını biliyoruz. Milletimizin zaman zaman temel gıda maddelerinde yaşadığı darlığı görüyoruz, farkındayız. Ama bunlar bizden kaynaklanmıyor. Hep beraber dünyanın içinden geçtiği bir süreci görüyoruz. Hiç endişeniz olmasın. Bu yazdan itibaren bolluğu bereketi göreceğiz. Ekimden itibaren de emeklisiyle, memuruyla, çiftçisiyle, hayvancısıyla, çalışanıyla, asgari ücretlisiyle, kadınıyla yani toplumun hangi kesimi var, onlarla beraber el ele gönül gönüle göreceksiniz 2023’e Türkiye’yi bir başka taşıyacağız. Sonra 2023’te tarihimizin en yüksek oyunu alacağız. Milletimizin teveccühüyle yeni yüzyılda Türkiye’nin yüzyılı olacak. İnşallah dünya tarihini damgamızı vuracağız. Yaptığımız eserle övünmek değil sadece, insanımızın yürekliliğiyle, mücadele azmimizle bu yeni yüzyılda hep beraber başka bir Türkiye inşa edeceğiz. Şimdi her haneye gideceğiz derdimizi anlatacağız. Şu karşımızda masa kuranlar maalesef ayaklarını bu topraklar basmıyor. Bizde istiyoruz ki karşımızda öyle bir muhalefet olsun ki gerçekten bizi eleştirsin, yerli olsun, milli olsun ve bizde onlardan ders alalım. Varsa doğruları değerlendirelim, gereğini yapalım. Bunların derdi başka, milletimizde görüyor. Ama bizim de anlatmamız lazım. Şimdi bunlar HDP ile kol kola girenler, terörle yan yana duranlar milletin huzuruna gelecek. Mecliste milliyetçiyim diye geçinip HDP ile el kaldıran, aynı masanın çevresinde önünde arkasında kol kola girenler milletin huzuruna gelecek. Bizim milletimiz kimin hangi gölgelerde yürürse yürüsün, kimin gölgesine sığınırsa sığınsın boyunun ölçüsünü verir. Teraziye çıkacaklar o zaman göreceğiz el mi yaban bey mi yaman. İnşallah yarınlarımız bu günlerden daha güzel olacak, soframız zenginleşecek, bereket artacak, bolluk artacak. Hiç endişeniz olmasın. Şu dışarda yaşanan, ülkemizi etkileyen sıkıntıları biz aşarız. Yirmi senede neleri aşmadık biz. İnanıyorum ki inşallah bunları da aşacağız” diye konuştu.

Kandemir daha sonra 3 Kademe İlçe Başkanlarıyla parti binasında bir araya geldikten sonra Gümüşhane Belediye Başkanlığı’nı ziyaret ederek Belediye çalışmaları hakkında Belediye Başkanı Ercan Çimen’den bilgi aldı.

Sema Doğan Yaşam Alanında gençlerle çay eşliğinde sohbet gerçekleştiren Kandemir, ardından Gümüşhane Üniversitesi öğrencilerinin sahur sofrasına konuk oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER