AK Parti sandığa sahip çıkacak

AK Parti Gümüşhane teşkilatı, Kadın Kolları, mahalle başkanları ve sandık yönetim kurulu başkanlarıyla 'Sandığımız sahip çıkıyoruz' toplantısı düzenledi.

AK Parti sandığa sahip çıkacak
AK Parti Gümüşhane teşkilatı, Kadın Kolları, mahalle başkanları ve sandık yönetim kurulu başkanlarıyla 'Sandığımız sahip çıkıyoruz' toplantısı düzenledi.

Teras Restoranda düzenlenen programa İl Teşkilat Başkanı Fikret Orak, Seçim İşleri Başkanı Özcan Ulutaş, Dış İlişkiler Başkanı Cihan Özyurt, Ekonomik İşler Başkanı Adem Ay, Kadın Kolları İl Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve partililer katıldı.

Toplantıda konuşan İl Teşkilat Başkanı Orak, tüm partiler şuanda seçimlerle ilgili ne yapacağını düşünürken, AK Parti’nin bugünden sandık yönetim kurullarını kurarak çalışmalara başladığını, Cumartesi günü de ülke genelinde aynı anda bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Merkez ilçede bugün itibariyle çalışmalara başladıklarını, diğer ilçelerde de aynı toplantıları yapacaklarını belirten Orak, “Cumartesi günü saat 14.00’da tüm Türkiye’de tüm sandıklarda bir çalışma yapacağız. Bunu hiçbir parti hayal bile edemez. Bu bizim her seçim öncesinde yaptığımız bir çalışma.” dedi.

“BİZ REKORLAR KIRMAYA ALIŞMIŞ BİR TEŞKİLATIZ”

AK Parti Gümüşhane teşkilatlarının yerel seçimlerde Türkiye dördüncüsü, , Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye üçüncüsü, beldeler arasında da Türkiye birincisi olmuş çalışmaları yapan teşkilatlar olduğunu hatırlatan Orak, “Biz rekorlar kırmaya alışmış bir teşkilatız. Cumartesi günü de bu çalışmayı en yüksek katılımla gerçekleştireceğinize olan inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİ YENİ BİR UMUT OLARAK ORTAYA ÇIKTI”

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor da, AK Parti'nin ekonominin çöktüğü, krizlerin rutin hale geldiği, yolsuzluğun ve rüşvetin sıradanlaştığı, askeri darbelerin bir balyoz gibi milli iradenin kafasına indirildiği o dönemlerde millete yeni bir umut olarak ortaya çıktığını söyledi.

O günlerin artık geride kaldığını belirten Zor, iktidarları boyunca darbe girişimleri, e-muhtıralar, kapatma davaları, gezi olayları gibi birçok konu ile AK Parti'ye engel olunmaya çalışıldığını ifade etti.

Zor, Sandık yönetim kurullarının sandık bölgesinde çalışmalar yapan teşkilat birimi olduğunu, 3 ana kademe, 3 kadın kolları ve 3 gençlik kollarından olmak üzere toplam 9 kişiden oluşan bir teşkilat birimi olduğunu da sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2015, 23:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER