AK Parti’nin yeni ilçe başkanları belli oldu

AK Parti’de merkez, Köse ve Kürtün ilçe başkanlıklarına atama yapıldı.

AK Parti’nin yeni ilçe başkanları belli oldu

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından merkez, Kürtün ve Köse ilçe başkanlıklarında bayrak değişimine gidildi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak Fatih Gürses’in yerine İbrahim Taş, Köse ilçesinde Şinasi Karaman’ın yerine Muhammed Ediz, Kürtün ilçesinde ise Yücel Yusufoğlu’nun yerine Osman Şen atandı.

Merkez İlçe Başkanı olarak atanan İbrahim Taş’ın yetki belgesi AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı adına İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu tarafından takdim edilirken, Köse İlçe Başkanı Muhammed Ediz ile Kürtün İlçe Başkanı Osman Şen’in yetki belgeleri, AK Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından takdim edildi. 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, yaptığı açıklamada, ilçelerde görev yapan eski ilçe başkanlarına özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Genel Merkez tarafından atanan merkez ilçe, Köse ve Kürtün yeni ilçe başkanlarına da yeni görevlerinde başarılar dileyen Erdoğdu, “Yeni İlçe Başkanlarımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Partimiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday adaylığı için Genel Merkezimiz tarafından davet edilen aday adaylarımız Sayın Alper Celil Varan, Sayın Rüstem Demirağ, Sayın Sinan Pala, Sayın Ali Bülbül ve Sayın Yalçın Bayrak’ın mülakat esnasında birbirleri lehinde verdikleri birlik ve beraberlik mesajları için kendilerine şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş ise, önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Fatih Gürses’e ve teşkilat mensuplarına partiye yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Genel Merkezde yapılan istişareler ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir'in tensipleriyle, AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe başkanlığı görevine atandığını dile getiren Taş,  “Öncelikle bizi bu göreve layık gören başta Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu’ya ve teşkilat mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bizler bu davanın bir ferdiyiz ve yine bir ferdi olarak yeni görevimizi yapmaya gayret edeceğiz. Bunu yaparken en büyük gücümüz teşkilatlarımız olacak. Allah’ın yardımı ve teşkilatlarımızın desteğiyle bu görevi yürüteceğiz. Bu görevi bizlere tevdi eden Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere partimizin her üyesine teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

AK Parti Genel Merkezinin Gümüşhane’de yapmış olduğu kamuoyu araştırması neticesinde Merkez İlçe Başkan adayı olarak Genel Merkeze davet edilen Gümüşhane Kent Konseyi Başkanı Rüstem Demirağ ise Merkez İlçe Başkanlığı görevine layık görülmüş olmaktan ve bundan dolayı AK Parti Genel Merkezine davet edilmekten onur duyduğunu söyledi.  

Bundan sonraki süreçte AK Parti’nin başarısı için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getiren Demirağ, şu ifadeleri kullandı: “AK Parti’nin uzan zamandan beri bir neferi olarak bundan sonra da partimizin her kademesindeki tüm görevlere hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Herhangi bir kırgınlığımız ve küskünlüğümüz olmadan bundan sonraki süreçte de Merkez İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Taş’a her türlü desteği vereceğiz. Bizi Genel Merkeze davet eden Koordinatörümüz Bilal Kırkpınar’a ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu’ya, bizi Genel Merkezde ağırlayan Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki süreçte te partimizin başarısı için elimizden gelen gayreti göstereceğimi taahhüt ediyorum.” 

Öte yandan Merkez İlçe Başkanı aday adaylarından Alper Celil Varan, il dışında olması sebebiyle AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığında düzenlenen yetki belgesi takdim törenine katılamadı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yusuf Sadık Eğitimci yazar gazeteci..
Yusuf Sadık Eğitimci yazar gazeteci.. - 8 ay Önce

İktidar partisi AKP nin son zamanda yönetim kadrolarına bilge kişileri atadığı kamuoyunda son derece taktir görmektedir. Bu bağlamda merkez ilççe APPARTİ başkanlığına getirilen SSayın İbrahim TAŞ bu koltuğu dolduracak bir isim.
İlkeki birikimli Müsbet ve mecelle i,lmi ile donatılı Sosyal profili yüksek bir değerimiz. Yüz sene düşünülse bulmak zordu. Keşfedip bu koltuğa İbrahim Taş ı oturtanlarda kuşkusuz birikimli ve g öz dolduran isimler. İl Başkanu İNŞ. Müh. Taktir ediyor ve tebrik ediyorum.
Olay bu yapılan iş taktiredilmeli. ben bilirim havası ile gidenler burnundan kıl aldırmayanlar ın bir gün gaşı ağrıyacaktır. Ama bu kadro istişareyi paylaşımı seven bir kadro.
İbrahim bey ve çalışma arkdaşilkarına başarılar diliyorum..

Namik yilmaz
Namik yilmaz - 8 ay Önce

Şıran ve kelkitten hiç bahsedilmiyor nedendir

Hayırdır
Hayırdır @Namik yilmaz - 8 ay Önce

Zoruna mi gitti

SIRADAKİ HABER