Babacan Gümüşhane’de

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Gümüşhane İl Başkanlığı binasının açılışı ve bir dizi ziyaretlerden bulunmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

Babacan Gümüşhane’de
HABERİN GALERİSİ
Babacan Gümüşhane'de

Babacan Gümüşhane'de

DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı binasının açılışı için kente gelen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Atatürk Caddesi’nde parti otobüsünden vatandaşları selamladı. 

Daha sonra Gümüşhane İl Başkanlığı’nın yeni binası önüne gelen ve parti otobüsünden inen Genel Başkan Babacan burada Gümüşhaneli vatandaşlarla görüştü. Babacan daha sonra DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışın ardından partinin yeni binasında partililerle görüşen Babacan, programın sonunda esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Kuruluşlarının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen 81 ilde teşkilatlandıklarını, 716 ilçede de ilçe başkanlarının görev başında olduğunu kaydeden Babacan, damla damla büyüdüklerini belirtti.

Türkiye'nin sorunlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Babacan, “TÜİK'in açıkladığı enflasyon yüzde 70'lerde. Gerçek enflasyonun yüzde 200'e yaklaştığını gayet iyi biliyoruz. TÜİK'in açıkladığı o uydurma rakam üzerinden maaşları arttırılan emeklimizin, işçimizin, asgari ücretlimizin, memurumuzun ne kadar büyük bir sıkıntıyla karşı karşıya kaldığını gayet iyi biliyoruz. Biz halden anlıyoruz. Bu ülkenin sorunlarını iyi biliyoruz. Onun için her konuda çözümlerimizi hazırlıyoruz. Çok detaylı hazırlıklar yapıyoruz. Her alanda eylem planları açıklıyoruz” dedi.

Babacan’a DEVA Partisi İl Başkanı Hamza Çakır, Genel Merkez yöneticilerinden Aysun Hatipoğlu, İhsan Günaydın, Sedat Kadıoğlu, Hasan Karal, Evrim Rızvanoğlu, Mustafa Yeneroğlu ve Mehmet Emin Ekmen eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2022, 23:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ozan
Ozan - 2 yıl Önce

2002 den 2015 kadar bakandın , hem ekonomi hem baş vekil yrd idin. Neden elektrik işini özele verdi? Neden itiraz etmedin? Şimdi kalktın dolar iöyle, halk böyle deme lüksün yok babacan. Bugün hayat pahalıysa suçlusu içinde sen de varsın davutoğlu da. Madem sistem kötü neden anayasaya evet oyu verdin. Neden cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için mecliste anayasa oyu için itiraz etmedin. Şimdi hiç sağa sola yatma bugün pahalılık varsa suçun yarısı ikiz kardeşler sizde.

SIRADAKİ HABER