CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz Gümüşhane’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, partisinin seçim çalışmalarına Gümüşhane’den başladı. 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz Gümüşhane’de

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, partisinin seçim çalışmalarına Gümüşhane’den başladı. 

İlk olarak parti binasında gençlerle bir araya gelen Yılmaz, daha sonra Gümüşhanespor taraftar derneği Kafadarlar heyetiyle kahvehanede buluşarak yarın Şanlıurfaspor ile karşılaşacak Gümüşhanespor'a şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Ziyaretlerin ardından partililerle birlikte Fatih Parkında basın açıklaması yapan Yılmaz, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen gençlik teşkilatlarıyla seçim çalışmalarına Gümüşhane'den başladıklarını söyledi.

24 Haziran’da yapılacak olan erken seçimle ilgili “Bu memleketin gençliği öylesine yürekli bir gençliktir ki bu sandığa davete en güzel şeklide icabet edecektir” değerlendirmesinde bulunan Yılmaz, şunları söyledi: “Bundan yaklaşık 100 yıl önce bu topraklarda memleketi kuran bir önder tarafından kurulan partinin neferleri olarak Gümüşhane’de ciddi bir seçim kampanyası örmeye geldik. Gün içerisinde çeşitli çalımalar yaptık, temaslar gerçekleştirdik. Bu çalışmalarımız devam edecek.”

Derelerin özgürce akabileceği bir memleketi yeniden inşa edeceklerini kaydeden Yılmaz, “Bizler Cumhuriyet rejimine inanıyoruz. Bizler ortak iradeye, kollektif bilince inanıyoruz. Gümüşhane halkı şikayetçi. O ne der, bu ne der, şu ne de diye sorgulamayacağız. Memleketin egemenliğini yeniden saraydan halka armağan edeceğiz. Bunu buradan ilan ediyoruz. Karadeniz topraklarından sesleniyoruz. Dereler akar gider bu memleketten bir tek adam yıkılır gider. Bu karanlık günleri aydınlığa kavuşturacağız. Bu arkadaşların hamurunda Mustafa Kemal’in hamuru var. Bu arkadaşlar bu memleketi yeniden inşa etmeye Gümüşhane'den başlıyor” diye konuştu.

Programa CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Arslan Ceylan, Şişli Gençlik Kolları Başkanı Candeğer Bal, Maltepe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Demir, Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Ozan Alkan, Rize ve Trabzon Gençlik Kolları Başkanları, CHP Gümüşhane İl Kadın Kolları Başkanı Belgin Çakır ve partililer katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER