'Gümüşhane, uğruna akıtılan kanların kutsallığı ile zengindir'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Kürtün ve Torul İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

'Gümüşhane, uğruna akıtılan kanların kutsallığı ile zengindir'
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, Kürtün ve Torul İlçelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek seçim çalışmalarını sürdürdü.

Özkürtün Beldesinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Pektaş, Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya’nın fidan talebini duyarsız kalmadı. Kaya’nın fidan dikme mevsiminin Özkürtün Beldesi için başladığını belirtmesi üzerine en kısa sürede talep edilen miktarda fidanın tedarik edilmesini sağladı.

Daha sonra Kürtün ilçesine geçerek burada vatandaşlarla hasbıhal olan Pektaş, ilçeler arasındaki coğrafi ve beşeri farklılıkların Gümüşhane’yi her anlamda zengin bir il yaptığını söyledi. Toprak altında bulunan zenginliğin sadece madenlerle sınırlı kalmadığını ifade eden Pektaş, “Bu topraklar; uğruna akıtılan kanların kutsallığı ile zengindir. Yer altındaki madeni, tarihi ile zengindir. Rakım farklılıklarından Yaradan’ın bahşettiği coğrafi özellikler ile enerji açısından zengindir. Mesele bunların verimli kullanılıp kullanılmadığı ile ilgilidir. AK Parti, işte bu noktada kaynakları şahısların değil milletin menfaati için en verimli bir şekilde kullanan icraatlar gerçekleştirmektedir.” diye konuştu.

Torul ziyaretleri sırasında bir vatandaşın ‘nereli, hangi ilçeli, hangi köylü’ olduğu sorusuna ‘Gümüşhaneliyim’ cevabını veren Pektaş, “Köse İlçesi Gelinpertek Köyü doğumluyum. Ancak şunu belirtmeliyim; Köse, Kelkit, Şiran benim için ne ifade ediyorsa Merkez, Torul ve Kürtün de aynı değeri taşıyor. Gümüşhaneliyim ve Gümüşhane’nin her karış toprağına borcum var.  AK Parti Hükümetlerinin başlattığı yerel kalkınma hamlelerinden her ilçemizin, her köyümüzün azami miktarda faydalanması için gayret göstermeye devam edeceğim. Üç dönemdir ilimizin birçok probleminin üstesinden gelmişiz. İnşallah bundan sonra da bu hizmetler artarak devam edecektir” dedi.
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 16:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER