Odalar’dan Akçay’a tam destek

AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı İsmail Akçay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kredi Kefalet kooperatifini ziyaret etti.

Odalar’dan Akçay’a tam destek
AK Parti Gümüşhane Milletvekili aday adayı İsmail Akçay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Kredi Kefalet kooperatifini ziyaret etti.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak yıllarca birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarını ziyaret eden ve destek talep eden Akçay’ın bu talebine karşılık buldu.

Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği başkanı Ali İsmail Daltaban, Akçay’ın kendilerinin Gümüşhane’de ki kanaat önderleri olduğunu belirterek, Akçay’ın Gümüşhane’nin sorunlarını ezbere bildiğini ve bunlara çözüm üreten duruşunu hiçbir şekilde bozmayan büyükleri olduğunu söyledi.

“YÖRENİN EVLADI OLARAK SİZİ MECLİSTE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Akçay’ın çıktığı bu kutsal yolda kendisiyle yürümekten onur duyacaklarını kaydeden Daltaban, “Sizin makama, mevkiye, itibara ihtiyacınızın olmadığını ve bu göreve Gümüşhane’ye olan sevdandan dolayı talip olduğunu biliyoruz. Sonuna kadar bizde Gümüşhane sevdalısı olarak ekibimle birlikte yanındayız. Hem Yöreden Hem Töreden Bu topraktan AK aday sloganınızı gönülden destekliyorum. Yörenin evladı olarak sizi mecliste görmek istiyoruz.” dedi.

“HEYECANI BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Odalar Birliği’nin ardından Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet kooperatifini ziyaret ederek hem kooperatif görevlileri hem de kooperatif başkanı Rıfat Çilenk’le görüşen Akçay, destek talebini yineledi.

Çilenk, yıllardır birebir tanıdıkları, Gümüşhane için aynı yolda yürüdükleri Akçay’ın aday adayı heyecanını birlikte yaşadığını belirterek, “Sizden naçizane istediğim Meclis’i Allah size nasip ederse esnaf odaları ile ilgili yeni bir kanun düzenlemesi bekliyorum. Çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda Allah yolunuzu açık etsin sonuna kadar yanındayız.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2015, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER