Hasan Kulaksız da ‘Sen Ben Yok’ dedi

AK Parti 25 ve 26. dönem Gümüşhane Milletvekili aday adayı ve İşadamı Hasan Kulaksız, partisine ve mevcut adaylara destek vermeye devam ediyor. Şiran’da gerçekleştirdiği yemek organizasyonunda AK Parti Milletvekili Adayı Cihan Pektaş’ı ilçedeki seçmenle bir araya getiren Kulaksız, AK Parti'nin tek başına hükümet kurmasının önemine değinerek, vatandaşlardan oy istedi.

Hasan Kulaksız da ‘Sen Ben Yok’ dedi
AK Parti 25 ve 26. dönem Gümüşhane Milletvekili aday adayı ve İşadamı Hasan Kulaksız, partisine ve mevcut adaylara destek vermeye devam ediyor. Şiran’da gerçekleştirdiği yemek organizasyonunda AK Parti Milletvekili Adayı Cihan Pektaş’ı ilçedeki seçmenle bir araya getiren Kulaksız, AK Parti'nin tek başına hükümet kurmasının önemine değinerek, vatandaşlardan oy istedi.

Yukarı Kulaca köyünde yaklaşık 120 kişinin katıldığı yemekte konuşan Kulaksız, hizmet etmenin bir yarış olduğunu sen ben ayrımına gitmenin anlamsız olduğunu belirterek, “Amacımız hakka hizmet, halka hizmettir. Hizmet bayrağının kime teslim edildiği çok önemli değildir. Bizler nefsani hareket edemeyiz. Çünkü İslam sancağını, Türk Bayrağını zirvelere taşıma gibi ulvi bir amaca hizmet etmekteyiz. Ülkemizin içesinde bulunduğu bu coğrafyada yaşanan kaos ortadadır. Suriye ve Irak bunun en iyi örnekleridir. Bizler hizmet yarışında ikiliği bırakmazsak onlar gibi olmaya başlarız. Bu da hem inancımıza hem de bizlere büyük zararlar verir” dedi.

Hasan Kulaksız olarak aday adayı olduğu dönemde söz verdiği gibi hangi görev verilirse verilsin hiçbir yeise düşmeden hizmet edeceğini belirttiğini ve bu sözünün gereği olarak hiçbir zaman nefsani hareket etmediğini kaydeden Kulaksız, “Ülkemiz için, şehrimizi için, milletimiz için, Ak Partimiz için çalışmaya devam ettim ve de edeceğim” diye konuştu.

“UMUT IŞIĞININ MAZLUMLARA YANABİLMESİ İÇİN AK PARTİYE DESTEK VERİLMELİDİR”

Hemşehrilerinden milletvekili adayları ve AK Parti’ye destek olmalarını isteyen Kulaksız, “AK Partimizin iktidara gelmesi demek, umut ışığının mazlumlar için yanması demektir. AK Partimizin tek başına hükümet kurması demek, 2023 hedeflerini yakalayacak olan Yeni Türkiye’nin inşası demektir. Terörün bitmesi, ekonominin düzlüğe çıkması, yarına güvenle bakılabilmesi demektir. İşte bunun için bizler nifak tohumu etmek isteyenlere fırsat vermeden, bir olmalı beraber olmalıyız” ifadelerini kullandı.

1 Kasım Milletvekili Seçimlerinde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi Gümüşhane’den rekor beklediğini dile getiren Kulaksız, AK Parti Adaylarının hem Türkiye’ye hem de Gümüşhane’ye önemli katkılarda bulunabilecek niteliklere sahip olduğunu, daha önceki görevlerinde göstermiş oldukları başarıların bunun bir göstergesi olduğunu belirtti.

“HEM GÜLERYÜZLÜ OLANLAR HEM DE HİZMET AŞKIYLA YANIP TUTUŞANLARLA BERABER OLMALIYIZ”

Gümüşhaneliler olarak çok uyanık hareket etmeleri gerektiğini ifade eden Kulaksız, işi sadece kuru bir güler yüz göstermek olanlara destek vermenin anlamsız olduğunu güler yüzün yanında hizmet etmek için yanıp tutuşanlarla beraber olmanın daha önemli olduğu, insanların geçmişte yürüttükleri görevlerdeki başarı ya da başarısızlıklarının gelecekte de ne yapabileceklerinin bir kanıtı olduğunu, bu anlamda dünyayı yeniden keşfetmeye gerek olmadığını vurguladı.

Yemeğin ardından AK Parti Milletvekili Adayı Cihan Pektaş’ın da bir konuşma yaptığı programda, şehrin sorunları ve bu sorunların çözümü için atılması gereken adımlar konuşuldu.

“BU SEÇİM ÇANAKKALE’Yİ GEÇMEK İSTEYENLERLE ONLARA GEÇİT VERMEYENLERİN SEÇİMİDİR”

Pektaş yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerinin önemine dikkat çekerek, “Öyle kritik bir döneme geldik ki artık sen ben yok Türkiye var.  Bu seçim yüzyılın seçimidir. Bu seçim Çanakkale’yi geçmek isteyenlerle onlara geçit vermeyenlerin seçimidir. Bu seçim Lozan’da bizi mahkum edenlerle onlara karşı mücadele edenlerin seçimidir. Bu seçime çok dikkat edeceğiz. Gümüşhane’yi ilk 3’e sokacağız” dedi.

Pektaş, “Buraya geldiğimiz zaman bir projemiz vardı. Eğer 4 şeyi yaparsak seçimleri alırız dedik. Birincisi psikolojik üstünlük bizde olacak. İkincisi saha üstünlüğü bizde olacak. Üçüncüsü sandık üstünlüğü bizde olacak. Bu işi en iyi yapacak sandık müşahitlerimizi seçtik. Dördüncü üstünlüğümüz de şu olmalı. 7 Haziran da sandığa götüremediğimiz seçmenimizi mutlaka sandığa götürmemiz lazım. Bizim insanımızı onurludur. Adayımıza ya da başka bir şeye kızdı sandığa da gitmez” diye konuştu.

Şu anda Şiran’da 5 tane göletin inşaatının yapıldığını kaydeden Pektaş, “23 Kasım’da Tersun Barajı ihale ediliyor. Daha da yapılacak bir sürü göletler var. Şiran’daki bütün köylerimizin derelerinin projeleri hazırlandı hepsi ihaleyi bekliyor. Biz en önemlisi şunu yapacağız. Gitmediğimiz gezmediğimiz köy kalmayacak. O bizim eksikliğimiz olmuştur. Köylerimizin kartolunu, lorunu yiyeceğiz, oturup dertleşeceğiz. Çünkü bizim inancımızda bu var” ifadelerini kullandı.

Pektaş, “100 yıl boyunca hep kandırıldık. Onların istediğini yedik, onların istediğini yaptık, onların istedikleri gibi sağcı olduk solcu olduk. Bu millet uyandı. Nasıl ki Çanakkale geçilmediyse Şiran da geçilmeyecek, Gümüşhane de geçilmeyecek” diye konuştu.

Programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Adayı Cihan Pektaş, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün, AK Parti Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara ve çok sayıda davetli katıldı.

Kulaksız düzenlediği yemeğin ardından misafirlerini Örnek Köy Projesi kapsamında yaptırdığı Köy Konağı’nda ağırladı.
Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2015, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER