'Seçimler için değil gelecek nesillerin inşası için çalışan bir teşkilatız'

Saadet Partisi (SP) Bölge Gençlik Kolları Başkanı Ali İmran Bozdoğan, seçimler için değil, gelecek nesillerin inşası için çalışan bir teşkilat olduklarını belirterek, seçimlerden hemen sonra yine sahada olduklarını söyledi.

'Seçimler için değil gelecek nesillerin inşası için çalışan bir teşkilatız'
Saadet Partisi (SP) Gümüşhane Gençlik Kolları divan toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan SP Bölge Gençlik Kolları Başkanı Ali İmran Bozdoğan, seçimler için değil, gelecek nesillerin inşası için çalışan bir teşkilat olduklarını belirterek, seçimlerden hemen sonra yine sahada olduklarını söyledi.

Parti binasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Bozdoğan, ülkede ahlaken bozulmuş gençliğe kendilerinin sahip çıkacaklarını belirterek, “Önce ahlak ve maneviyat anlayışımızla genç kardeşlerimizi Saadet Partimizle tanıştırmamız gerekiyor. Ülkemizin refah ve huzuru ve tüm mazlum ülkelerdeki gözyaşını silmek siz değerli genç kardeşlerimizin çalışmalarıyla olacaktır.” diye konuştu.

Bir selamlama konuşmasını yapan SP Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir ise yeni fetihlerin ancak ve ancak değerlerine sımsıkı sarılmış imanlı, şuurlu ve değerlerine bağlı bir gençlik ile olacağının altını çizerek, “Davamızın motoru siz değerli gençlerimizsiniz. Yapacağınız çalışmalar çok önem arz etmektedir. Gençliğimizi kötülüklerden men edip, hayra çağırmak sizin çalışmalarınızla olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından söz alan Gümüşhane Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Şahin ise katılımlarından ötürü tüm davetlilere teşekkür etti.

Divan toplantısı, yapılan rapor müzakereleri, dilek ve temennilerle sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER