3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Gümüşhane Belediyesi ve Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk kez düzenlenen ve 9 takım 36 sporcunun katıldığı “Sokaklar Bizim 3x3 ödüllü sokak basketbol” turnuvası sona erdi.  

3x3 Sokak Basketbolu Turnuvası Sona Erdi

Grup maçlarını Gümüşhane semt sahalarında, final müsabakalarını da Sema Doğan Yaşam alanında yapılan 3x3 sokak basketbolu turnuvası kapanış töreninde dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Büyük heyecana sahne olan ve yaz akşamlarına renk katan turnuva taraflı tarafsız tüm Gümüşhane halkı tarafından büyük ilgi gördü.

Turnuvada yer alan ve final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlar için ödül töreni düzenlendi. Turnuvada alınan sonuçlara göre Zıgı Spor birinci, İhtiyarlar ikinci, Old Warriors üçüncü oldu ve dereceye giren takımlara sırasıyla para ödülü, kupa ve madalyaları verildi.

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği turnuvayla ilgili yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhane’de çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm Gümüşhane halkına basketbolu sevdirmek ve telefon, madde bağımlılığı gibi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak, sporu sevdirmek ve eğitime katkı sağlamak amacıyla bu turnuvayı düzenledik. Basketbol bütün branşlar içerisinde zekayı güçlendiren ilk üç branştan birisi. Bu yüzden bu tarz organizasyonları daha çok yapmayı planlıyoruz. Şuan için ilk hedefimiz alt yapıyı kurmak ve daha üst liglerde Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edecek takımlar kurarak sporcular yetiştirmek. Gümüşhane halkı bunu fazlası ile hak ediyor. Turnuva süresince bizden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e, Gençlik ve Spor ve İl Müdürlüğü çalışanlarımıza, turnuvaya katılan bütün sporculara sonsuz teşekkür ediyoruz.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER