Atıcılarımız Gaziler Kupasında Şampiyon Oldu

Gümüşhaneli atıcılar, Gaziler Kupası müsabakalarında hem ferdi hem de takım hainde kendilerine ait rekorları yenileyerek Türkiye birincisi oldu.

Atıcılarımız Gaziler Kupasında Şampiyon Oldu
Gümüşhaneli atıcılar, Gaziler Kupası müsabakalarında hem ferdi hem de takım hainde kendilerine ait rekorları yenileyerek Türkiye birincisi oldu.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve geçtiğimiz hafta Sakarya’da düzenlenen turnuvaya Antrenör Coşkun Abiş yönetiminde Gümüşhane’yi temsilen Gençlik ve Spor Kulübü, üç genç bayan, bir yıldız bayan, üç yıldız erkek, bir büyük erkek olmak üzere toplam 8 sporcu ile katıldı. 

Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde sporculardan Mehmet Selim Günday 394,7 puan atarak yıldız erkekler kategorisinde şampiyon oldu. Yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde Muhammet Furkan Abiş ise 391,3 puan atarak takım arkadaşının hemen arkasından Türkiye ikincisi, yıldız erkekler havalı tüfek disiplininde Muhammet Kolcu 382,8 puan atarak üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler Havalı Tüfek Disiplininde Muhammet Furkan Abiş, Muhammet Selim Günday ve Muhammet Kolcu takım halinde kendilerine ait olan 1160,6 rekorlarını 1168,7 puanla yükselterek takım halinde şampiyonu oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, yaptığı açıklamada “Kulübümüzde havalı tüfek disiplininde yetişmiş milli sporcuların yanı sıra diğer spor dallarında yapılan tüm müsabakalarda madalya ve kupayla dönen sporcularımızın sayısı her geçen gün artmaktadır.   Sporcularımızı ve antrenörümüzü başarılarından dolayı kutluyorum. Yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere maddi manevi desteklerini esirgemeyen Valimiz Yücel Yavuz’a ve Gümüşhane Belediye Başkanımız ve Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcimiz Ercan Çimen’e, Osman Akgül’e ve Korhan Çubukçu’ ya teşekkür ediyorum” dedi.
Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2015, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER