Bilekçilerimiz dünyanın bileğini bükmeye devam ediyor

Bugüne kadar katıldıkları tüm yarışmalardan madalya ve kupalarla dönen Gümüşhaneli bilek güreşi sporcuları Antalya’da düzenlenen Bilek Güreşi Dünya Şampiyonasında 3’ü dünya birinciliği olmak üzere toplam 9 madalya elde etti.

Bilekçilerimiz dünyanın bileğini bükmeye devam ediyor

43. Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası Antalya'nın Kemer ilçesinde 54 ülkeden bin 460 sporcunun katılımıyla 14-23 Ekim tarihlerinde yapıldı.

Şampiyonaya Gümüşhane’den milli sporcu ve milli takım antrenörü Davut Altuntaş liderliğinde katılan 8 sporcumuz madalyalarla süreci tamamlayarak daha önce defalarca olduğu gibi birkez daha göğsümüzü kabarttı.

Şampiyonada 65 kilogramda Muhammed Yasir Dalma sağ ve sol kolda dünya şampiyonu olurken 55 kilogramda Şükriye Yılmaz sağ kolda dünya birincisi, sol kolda dünya ikincisi, 45 kilogramda Eslem Tuana Ocaklı sağ kolda dünya ikincisi, sol kolda dünya üçüncüsü, 55 kilogramda Berat Yıldırım sağ kolda dünya ikincisi, sol kolda dünya üçüncüsü, Zeliha Eryılmaz sol kol dünya dördüncüsü, Ravza Nur Tural sağ kolda dünya beşincisi, Rabia Kayahan sol kolda dünya altıncısı, masterler kategorisinde Davut Altuntaş ise sağ kolda dünya beşincisi oldu.

Şampiyonada kusursuz bir organizasyona imza atan Federasyon Başkanı Niyazi Kurt ve yönetim kurulunu tebrik eden Davut Altuntaş, “Desteklerini hiçbir zaman eksik etmeyen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, ülkemizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza, yetişmelerinde emeği olan antrenörlerine ve ailelerine, şampiyonada görev alan Milli takım antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 09:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan Musluoğlu
Hakan Musluoğlu - 1 yıl Önce

MaşaAllah

BURAK  BAL
BURAK BAL - 1 yıl Önce

Arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim. MaşAllah RABBİM Yolunuzu daime açık eylesin Bu Büyük Emek İçin Değerli Hocamız Davut Hocaya Teşekkür Ederiz.

SIRADAKİ HABER