Dart grup müsabakaları sona erdi

Gümüşhane’de hafta sonu gerçekleştirilen okul sporları dart gençler a kız - erkek müsabakaları sona erdi.

Dart grup müsabakaları sona erdi

Gümüşhane’de hafta sonu gerçekleştirilen okul sporları dart gençler a kız - erkek müsabakaları sona erdi.

2018 - 2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında Dart Genç A Erkek - Kız Grup Müsabakaları 21-24 Şubat tarihlerinde 25 ilden yaklaşık 150 kız ve erkek sporcunun katılımıyla tamamlandı.

Aydın Doğan Spor Salonunda oynanan müsabakalar sonucunda Erkeklerde Yozgat Akdağ Madeni Anadolu Lisesi birinci, Rize Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Samsun Bafra İmam Hatip Anadolu Lisesi üçüncü ve Denizli Özel Final Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Kızlarda ise Rize Çamlıhemşin Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci, Tokat Güzel Sanatlar Lisesi ikinci, Ordu Ayşe Şahin Anadolu Lisesi üçüncü ve Denizli Hacı Mehmet Zorlu Anadolu Lisesi dördüncü olarak Adana’da yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Grup müsabakalarında dereceye giren illerin okulları ve sporcularına başarı belgeleri ve madalyalarının takdim edilmesiyle müsabakalar sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Spor Şube Müdürü Selahattin Taş, müsabakalara katılan takımları gösterdikleri mücadelen dolayı tebrik ederek, Türkiye finallerine kalan illerin takımlarına başarı dileklerini iletti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER