Gümüş Kızlar Bolu Kampını Tamamladı

Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde hedeflerini yüksek tutan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan Voleybol takımı Bolu’da gerçekleştirdiği kampını tamamladı.

Gümüş Kızlar Bolu Kampını Tamamladı
Türkiye Bayanlar Voleybol 1. Liginde hedeflerini yüksek tutan Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Bayan Voleybol takımı Bolu’da gerçekleştirdiği kampını tamamladı.

Bolu kampı öncesi Sultanlar Liginde yer alan Trabzon İdman Ocağı ile deplasmanda ve kendi evinde olmak üzere iki hazırlık maçı yapan Gümüş Kızlar, Samsun’da da Samsun BŞB Anakentspor bir hazırlık maçı oynadı.  Oynadığı üç hazırlık karşılaşmasından da galibiyet ile ayrılamayan temsilcimiz daha sonra dörtlü turnuvaya katılmak için Bolu’da kampa katıldı.

Bolu ilinde gerçekleşen 2. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasına, Bolu Belediyespor, Balıkesir Belediyespor, Beylikdüzü Voleybol İhtisas ve temsilcimiz Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği Voleybol takımları katıldı. Takımlar aralarında oynanan dörtlü turnuvayı iki galibiyet ile tamamlayan temsilcimiz ikinci oldu.

EKSİKLER BELİRLENDİ

Bolu ilinde gerçekleşen dörtlü turnuvada takım olarak eksiklerin farkında olduğunu söyleyen Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği voleybol takımının başantrenörü İsmail Yengil, gazetemize yaptığı açıklamada, “Biz 3’te 3 yapabilirdik. Birinci gün Beylikdüzü takımını setler 1-1’ken 23-13 seti kaybettik. Bu da bizim için maçın kırılma noktası oldu. Eğer o seti biz alsaydık, maçı da alabilirdik. Oyuncularımızla değerlendirmeler yaptık. Kampın birinci günü toplantılar yaptık ve eksiklerimizi konuştuk” ifadelerini kullandı.

İLK MAÇ TELAFİ EDİLDİ

Yengil, “İkinci maçımız olan Bolu Belediyespor maçına daha iyi hazırlandık, daha iyi çalıştık. Çalışmamızın sonucunu 3-1 gibi net bir skor ile galip geldik. Setleri hep açık ara önde tamamladık ,çok iyi oynadık ve maçı  kazanmayı bildik” diye konuştu.

Bolu ilinde gerçekleşen dörtlü turnuvanın son maçının Balıkesir Belediyespor ile oynadıklarını dile getiren Yengil, “Balıkesir Belediyespor takımını bu turnuvada 3 mağlubiyet aldığına bakmayalım. İyi bir takım, birinci gün yol yorgunuydu ne olduklarını anlayamadılar.  Bolu Belediyespor’a 3-0 kaybettiler. Balıkesir Belediyespor maçında oyun bizim kontrolümüzdeydi. Maçta iyi oynadık, zaman zaman hep biz öne geçtik. İkinci pasörümüz Suna Erler’i oynattım, onu görmek istedim. Bütün arkadaşlarımız turnuva da iyi bir performans gösterdi” değerlendirmesinde bulundu.  

“BOLU’YA SONSUZ TEŞEKKÜRLER”

Yengil, “Amacımız 3 galibiyet almaktı ama olmadı maalesef, 3 maçta 2 galibiyet aldık. 3’de 2 yaptığımız için de memnunuz 3’de 3 yapsaydık bizim için daha iyi bir moral olacaktı. Takımın oyunundan, performansından çok memnunuz. 3 maç arka arkaya oynamak kolay değildir. Bizim oyuncularımız bütün maçlarda hırslı bir oyun oynadı çok iyi mücadele etti” şeklinde konuşan Başantrenör İsmail Yengil, Bolu Belediyespor Kulübünün kendilerini en şekilde ağırladıklarını belirterek, “Kulüp Başkanına, menajerine,  kulüp teknik direktörüne, hepsi bize çok yakın ilgi gösterdi hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ederiz” dedi.

15 EKİMDE LİG BAŞLIYOR

Kamuoyu tarafından Bolu ilinde gerçekleşen kampta Gümüşhane Belediyesi Gençlerbirliği’nin beğenildiğini söyleyen Yengil, “Biz grubun en iyi takımıydık. Tüm kamuoyu böyle düşünüyordu. Bu turnuvada da herkes Gümüşhane Belediyesi Spor Kulübünün çok iyi mücadele ettiğini düşünüyor. Takımımızı izlemeye gelen futbolcu menajerleri vardı. Bu etkenler takımızın kalitesini gösteriyor” dedi.

Yengil daha sonra şunları kaydetti: “5 Ekimde Gümüşhane’ye döneceğiz. 15 Ekim’de maçlarımız başlıyor. İlk maçımızı Ankara takımlarından İlbank Spor ile deplasmanda karşılaşacağız. Eksiklerimizi kapatacağız. Takımımızın lige hazır olduğunu düşünüyorum, inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Çalışmalarımızı tüm hızıyla devam edeceğiz. Oyuncularımıza güveniyorum, inşallah bu sene iyi işler yapacağımızı düşünüyorum.”

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2016, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER