Gümüşsu Gümüşhanespor play-off yolunda: 3-0

Sezon başında ligde kalmayı kendine hedef koyan temsilcimiz Gümüşsu Gümüşhanespor, ligde kalmayı garantileyip play-off yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Gümüşsu Gümüşhanespor play-off yolunda: 3-0

Türkiye Erkekler Voleybol Alpaslan Endüstri 1. Lig B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşsu Gümüşhanespor, sahasında Diyarbakır temsilcisi Yenişehir Belediyespor takımını konuk etti.

Ligin 10.haftasında Aydın Doğan Spor Salonunda oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği müsabakada ilk seti 31-29, ikinci seti 25-19 ve üçüncü seti 25-16 alarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, İl Genel Meclisi üyesi Mithat Uçan, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftarın izlediği müsabakada seyirci desteğini de arkasına alan temsilcimiz etkili bir oyunla rakibine set vermedi.

Müsabakanın ardından açıklama yapan antrenör Ümit Terzi, “Sezon başında ligde kalmaya kurulan bir takımken geldiğimiz durumda ligde kalmayı garantileyip hedefimizi değiştirdik ve Gümüşhane’yi daha iyi temsil etmek için play-off oynamak istiyoruz” dedi.

İyi oyun oynayarak 3 puanı hanelerine yazdıklarını ifade eden Terzi, “Rakibimizle aynı puandaydık. Yenen takım bir üst sıraya çıkacaktı ve biz yenerek bir üst sıraya çıktık. Lig devam ediyor. Amacımız taraftarımıza seyri zevk veren müsabakalar izletmek ve şehrimizi daha iyi temsil etmek. İnşallah iyi yerlere geleceğiz. Altyapımızı da oluşturuyoruz. Gelecek sene altyapı da meyvelerini verecek. Tribünler bugün daha doluydu. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu daha da artacak” diye konuştu.

Temsilcimiz ligin 11.haftasında Ordu deplasmanında 11 Aralık Pazar günü Akkuş Belediye takımına konuk olacak.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın Terzi
Aydın Terzi - 1 yıl Önce

MHP il Encümeni Kemal Emiroğlu'da maçı izleyenler arasındaydı.

SIRADAKİ HABER