İl Özel İdaresinden Amatör Spora 500 Bin Liralık Katkı

Son Avrasya Maratonunda ikinci olan Gümüşhaneli Milli Atlet Ercan Muslu, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti.

İl Özel İdaresinden Amatör Spora 500 Bin Liralık Katkı
Son Avrasya Maratonunda ikinci olan Gümüşhaneli Milli Atlet Ercan Muslu, İl Genel Meclisi’ni ziyaret etti.

Avrasya Maratonunda kendi yaş kategorisinde birinci olan İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu ile birlikte kendisini ziyaret eden Muslu ile bir süre sohbet eden Meclis Başkanı Şerif Bayraktar, Gümüşhaneli sporcuların ulusal ve uluslararası alanlarda elde ettikleri başarıların kendilerini her zaman gururlandırdığını söyledi.

“GÜMÜŞHANE’DE İLİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ADINI DUYURACAK SPORCULARIN OLDUĞUNU BİLİYORUZ”

Atletizmde nice şampiyonlar çıkarabilmek adına altyapı çalışması yapacaklarını belirten Bayraktar, en kısa zamanda bu konudaki çalışmaları da başlatacaklarını belirterek, “İlimizin ve ülkemizin adını duyuracak sporcuların bu ilde olduğunu biliyoruz. Bunların ortaya çıkması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“TARTAN PİST İHTİYACINI GİDERME NOKTASINDA ÇALIŞIYORUZ”

Bu konuda ilk adımlardan birisinin de maratoncu İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu’nun gündeme getirdiği “tartan pist” konusu olduğunu belirten Bayraktar, Meclis olarak onlarca atletizm sporcusunun bulunduğu bir şehirde tartan pist eksikliğinin il merkezindeki Yeni Şehir Stadyumu etrafına yapılarak çözülmesi noktasında gerekli girişimleri yaptıklarını, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Ankara’dan olumlu cevap aldığını ve süreci takip ettiklerini söyledi.

SON 5 YILDA AMATÖR SPORA 500 BİN LİRALIK KATKI

Özel İdare olarak kanunların tanıdığı yetki sınırlarında amatör spora son 5 yılda 500 bin liranın üzerinde katkı sağladıklarını ve bundan sonra da daha fazla destek vermeyi amaçladıklarını dile getiren Bayraktar, “Sporun çeşitli branşlarına desteğimiz çeşitli sürprizlerle artarak devam edecek.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2014, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER