İlk yarının lideri Kelkit Hürriyetspor

Gümüşhane Mahalli Amatör Ligde Mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor, ligin 5. haftasında Şiran Karaca sporu 8-1 mağlup ederek ilk yarıyı lider tamamladı.

İlk yarının lideri Kelkit Hürriyetspor
Gümüşhane Mahalli Amatör Ligde Mücadele eden Kelkit Hürriyet Spor, ligin 5. haftasında Şiran Karaca sporu 8-1 mağlup ederek ilk yarıyı lider tamamladı.

Kelkit Hürriyetspor ve Şiran Karacaspor arasında oynanan müsabaka kar muhalefeti nedeniyle 50 dakika geç başladı. Dün akşam saatlerinde başlayan ve sabaha kadar ilçeyi etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle Kelkit İlçe Stadyumunu beyaz örtüyle kaplandı.

Kelkit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü personeli sabah 7’de başladıkları kar çalışmalarını beş saat sonunda bitirerek Kelkit İlçe Stadyumunu kullanıma hazırladı.

İlçe Gençlik Spor Müdürü Cem İlkaymansuroğlu, “Kelkit Hürriyet Spor İle Şiran Karaca Spor arasında oynanacak olan müsabaka ilçe sabah erken saatte müdürlüğümüz personeli ve kar küreme aracımızla ilçe Stadyumunu oynanacak müsabakaya yetiştirdik. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Maçı Kelkit Kaymakamı Naif Yavuz ve Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, yedek kulübesinde izleyerek destek oldu.

Maç sonunda açıklamada bulunan Kelkit Hürriyet Spor patronu Senai Kara, “Sezona başlarken 30 günlük çalışma süresince elliye yakın idman yaptık çok zor şartlar altında yaptık hem saha hem hava koşullarında birde tabi ilk defa amatör takım çalıştırıyorum ve bu kadar zorlanacağımı tahmin etmiyorum antrenmana gidiyorsunuz yirmi kişilik kadrodan on kişi ile çalışıyorsun ben sekiz kişiyle bazen on kişi ile çalışıyorsun. Ama ben futbolcularımı kutluyorum yöneticilerime teşekkür ediyorum burada çalışmaktan son derece mutluyum umarım bu takımı sezon sonunda bal ligine çıkartırız” dedi.

Kelkit Hürriyet Spor Oyuncularından Cafer Karalı ise, “Sezonun ilk yarısı hayırlısıyla lider olarak bitirdik. Hedefimiz inşallah tüm sezonu lider olarak bitirip sezon sonu şampiyon olmak” diye konuştu.

STAT: Kelkit İlçe Stadyumu

GOLLER:  Dk.3 Beytullah Aksoy, Dk.6 Arparslan Fidan, Dk. 29 Beytullah Aksoy Dk.38 Muhammet Uçar, Dk. 57 Mete Tuğ(Şiran Karaca spor), Dk.61 Beytullah Aksoy Dk.75 Ahmethan Daltaban, Dk. 78 Muhammet Uçar Dk.90+3 Cafer Karalı

SARI KARTLAR: Kadir Babür (Kelkit Hürriyetspor)

Haberin Kaynağı: Sinan Demir - www.haberkelkit.com

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER