Kupa avcılarından 4 kupa birden 

Gümüşhane Off-Road Kulübü üyesi pilotlar Tokat’ta düzenlenen off-road şenliğinde 4 kupa birden kaldırarak son 40 günde düzenlenen yarışmalardaki madalya ve kupa sayısını 11’e yükseltti.

Kupa avcılarından 4 kupa birden 

Tokat Belediyesi ve Tokat Extreme Off-Road Kulübü tarafından düzenlenen 3. Off-Road şenliği Topçam Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Ülke genelindeki 20 ilden 31 Off-Road kulübünden 120 off-road aracının katıldığı yarışma yoğun ilgi görürken yarışları izleyebilmek için dağlık alanları dolduran vatandaşlar adrenalin dolu anlar yaşadı.

Yaklaşık 2 kilometrelik zorlu pisti en kısa sürede tamamlanmak isteyen pilotlar ise zamanla yarıştı. 

Yarışma sonucunda Gümüşhane Off-Road kulübü üyelerinden Samet Sahin S4 kategorisinde Recep şahin ise S1 kategorisinde birinci olurken, Alper Akçay S1 kategorisinde Fatih Yavuz ise S4 kategorisinde ikinci oldu.

Temmuz ayı başlarında Sivas'ta düzenlenen şampiyonada 5 kupa, 12 gün sonra Tokat'ın Niksar ilçesinde düzenlenen şampiyonada ise 2 kupa kaldıran GÜMOFF üyesi pilotlar Tokat’taki şampiyonada elde ettikleri 4 kupayla son 40 günde 11 kupa kaldırarak büyük bir başarıya imza attı.

GÜMOFF ekibi yarışma için kendilerine destek veren Belediye Başkanı Ercan Çimen’e teşekkür etti.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER