Şiran Akademispor lige hazır: Hedef 1.lig

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Şiran Akademispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ordu müsabakasıyla lige başlayacak. 

Şiran Akademispor lige hazır: Hedef 1.lig

Türkiye Erkekler Voleybol 2.Lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Şiran Akademispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ordu müsabakasıyla lige başlayacak. 

Yeni sezon hazırlıklarına Eylül ayında kamp yaparak başlayan ve bu sezon hedefini 1. lig olarak belirleyen temsilcimiz Şiran Akademi Spor kulübü ilk olarak bu hedef doğrultusunda tecrübeli voleybol antrenörü Ümit Terzi ile anlaştı. Ayrıca teknik ekibini güçlendirmek için geçen sezon takımın başında olan Murat Terzi ve Osman Uzbaşı’yı da yardımcı antrenör olarak teknik ekibe dahil etti.

Kamp öncesinde antrenör Ümit Terzi’nin bilgisi ile tecrübeli sporcularla anlaşarak kadrosunu güçlendiren temsilcimiz, daha önce Efeler Liginde ve 1. Ligde oynamış oyunculardan, geçen sezon takımda bulunan sporculardan ayrıca alt yapılarında yetişen gençlerden oluşan kadrosu ile günde çift idman yaparak yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Şiran Akademi Spor Kulüp Başkanı Ersin Şahin, Şiran Gündem Gazetesine yeni sezon öncesi yapılan hazırlık çalışmaları ve sezonla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin, “Takımımız 20 Ekim 2019 Pazar günü deplasmanda geçen yıl aynı grupta yer aldığımız Ordu İHL takımı ile ilk maçına çıkacak. Yeni sezona galibiyetle başlamak ve mağlubiyet yaşamadan grubumuzu 1. olarak tamamlamak istiyoruz. Grubumuzda altı Ankara takımı var. Ankara’da yaşayan hemşerilerimizin desteği ile buradaki maçlarımızı deplasman da değil de evimizde oynuyormuş gibi rahat geçireceğimizi düşünüyoruz” dedi.

Şiran Akademispor Kulübü yönetimi olarak yeni sezon öncesinde Vali Kamuran Taşbilek, Şiran Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, Şiran Belediye Başkanı Mutlu Özel, Ankara GİAD Başkanı Erdal Kurt’u ziyaret ederek hazırlık çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi paylaşımında bulunduk ve desteklerini istediklerini hatırlatan Şahin, “Yaz tatilinde ilçemize gelen ŞİDEF Genel Başkanı Sayın Serkan Kaya, Köy dernek başkanları, gurbetçi hemşerilerimiz kulübümüzü ziyaret ederek bizleri onurlandırdılar. Şiran Akademi Spor kulübü yönetim kurulu olarak kendilerine verdikleri destek için şükranlarımızı sunuyoruz. Forma kampanyamıza destek olan halkımıza teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda formamıza reklam vererek maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen değerli iş adamlarımıza, esnafımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Şiran Akademi Spor kulübü olarak; kulübümüzü 13 Aralık 2017 kurarken belirlediğimiz hedefler doğrultusunda sportif başarılarla ilçemizin ve ilimizin adını duyurarak tanıtımını yapmak, gençlerimizi spor yapma ortamı ve imkânı sağlayarak akademik gelişimlerine katkıda bulunmak ve halkımızı ortak hedefler etrafında birleştirerek birlik beraberlik şuuru, bilinci kazandırmak en büyük hayalimizdir. Hep birlikte büyük başarılara imza atacağımıza Şiran Akademi Spor yönetim kurulu olarak yürekten inanıyoruz. Yaklaşık iki yıldır yaptığımız sportif faaliyetler, başarılar bunun en büyük göstergesidir. Yeni sezonun ülkemize ve takımlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Şiran Gündem Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2019, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER