Yüzme okul yarışları yapıldı

Gümüşhane’de okul sporları yüzme yarışlarında 70 sporcu mücadele etti.

Yüzme okul yarışları yapıldı

Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yapılan yarışmada okul sporları kategorisinde Gümüşhane’deki Atatürk Ortaokulu, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu, Final Akademi, Gazipaşa Ortaokulu, Bahçeşehir Koleji, TOBB İmam Hatip, Fevzi Paşa Ortaokulu, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu, Dumlupınar Ortaokulu, Aysın Rafet İlkokulu olmak üzere 10 okuldan 52 sporcu, 13+ yaş performans kategorisinde Gümüşhane, Trabzon ve Bayburt illerinden 18 sporcu, toplamda ise 70 sporcu mücadele etti. 

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği yüzme yarışlarının açılış konuşmasını yapan Gümüşhane Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Tesislerimizi bu şekilde görmek bizleri çok mutlu ediyor. Siz değerli ailelerimizle burada bir araya gelmişken şunu ifade etmek istiyorum, İnşallah Gümüşhane’de yüzme bilmeyen kalmayacak. Buradan ayrılırken eğer içinizde yüzme bilmeyen varsa yaşı ne olursa olsun lütfen kaydını arkadaşlarımıza yaptırsın” dedi.

Ferdi katılımın gerçekleştiği okul sporları yüzme yarışlarında ilk dört dereceyi alan sporculara madalya ve başarı belgeleri verildi. 13+ yaş kategorisinde 3 ilden katılan sporcular ise baraj dereceleri için mücadele etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER