TARAFTAR DEDİĞİN BÖYLE OLUR

Aslında bu yazımızda piyasaya yeni çıkan ‘’Ağlayan Karanfil ve Sır’’ adlı kitabımızdan bahsedecektik. Ama Beşiktaş’ın Kelkitli taraftarlarının  örnek davranışları ,bizi bu konuda yazmamızın daha uygun olacağı kanısına vardırdı.

Yedi yıl aradan sonra şampiyon olan (Murat ÖZLÜ ’nün deyimiyle stadı olmayan tek şampiyon takım.) Beşiktaş’ı ve taraftarlarını kutluyorum.

Beşiktaş’ın şampiyon olması tüm Türkiye’de olduğu gibi Kelkit’te de kutlandı. Kelkit’teki kutlamalarda taraftarın vakarlı, taşkınlık  ve saldırganlık yapmadan, başkalarını küçümsemeden, aşırıya kaçmadan ve de ülkemizin şu dönemdeki hassasiyetlerini de gözeterek kutlamaları çok önemli bir mesajdır.

Yine bu kutlamalarda Cafer  HiRiK, Şeref IŞILDAR,  Bünyami TOPUZ, Turgut TOPUZ, Serdar ZENGİN, Aydın MERAL,Polat AKKAN,Murat ÖZLÜ ve isimlerini sayamadığımız arkadaşlarımızın da katkılarını unutmamak lazım.

Özellikle Beşiktaş’ın Kelkit’teki bu güzide taraftarının şu örnek davranışı benim nazarımda Beşiktaş’ın şampiyon olmasından daha önemlidir.

Dokuz ay önce aramızdan ayrılan Tuncay AKMAN’ın  Güzyurdu Köyü’ndeki mezarına giderek ahde vefanın en güzel örneğini sergileyen, bu sevinçlerini Tuncay’la paylaşmaları ve ruhuna Fatiha okuyup göndermeleri  takdire şayan bir davranıştır.

Böyle duyarlı  taraftarın  her kulübümüzde olması dileğiyle…………
YORUM EKLE