Galatasaray Gümüşhane'ye Geliyor

Acıbadem Erkekler Voleybol liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, ligin son müsabakasında Galatasaray ile Gümüşhane Aydın Doğan Spor Salonunda karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Gümüşhane'ye Geliyor
Acıbadem Erkekler Voleybol liginde mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Torul Gençlik, ligin son müsabakasında Galatasaray ile Gümüşhane’de karşı karşıya gelecek.

23 Mart Cumartesi günü saat 17.00’da Aydın Doğan Spor Salonunda yapılacak müsabaka öncesinde bazı eksiklerle antrenmanlara çıkan Gümüşhane Torul Gençlik’te hedef müsabakadan puan yada puanlarla ayrılmak.

Kulüp yöneticisi Evren Evrim Özdemir, geçtiğimiz günlerde oynanan müsabakada sakatlanarak maçı yarım bırakan Murat Palavar’ın ameliyat olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Özdemir, takımın yarın Gümüşhane’de oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Aydın Doğan Spor Salonunda sürdürdüğünü belirterek, “Gücümüz nispetinde maça hazırlandık. Galatasaray büyük bir camia ama bizde bu maçta yüreğimizi ortaya koyup en azından puan yada puanlar almak istiyoruz. Bütün Gümüşhane’yi Cumartesi günü saat 17.00’da Aydın Doğan Spor Salonuna bekliyoruz.” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2013, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER