Gümüşhane Torulspor İftar Yemeği Verdi

Vali Mayda: -“Tek Yürek, Tek Güç Halinde İlimizi Şampiyonluğa Taşıyacağız”

Gümüşhane Torulspor İftar Yemeği Verdi
Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik ve Spor Kulübü, şehir merkezinde iftar yemeği verdi.

Tarihi Ataç Konağı bahçesinde gerçekleştirilen yemeğe Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Torul İl Genel Meclisi üyesi Osman Karabulut, Kulüp Başkanı İhsan Uçar ve kulüp yöneticileri, teknik adam Ali Bahadır Aksoy ve kulüp sporcuları katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, iftar programı için kulüp başkanı ve ekibine teşekkür ederek, “Birlik ve beraberliğin sergilendiği bir ay içerisinde spor alanında da dayanışmayı ve birlikteliği hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

“TAKIMIN VEYA İLİN BÜYÜK OLMASI, PARANIN FAZLA OLMASIYLA HİÇBİR SORUNU ÇÖZEMEZSİNİZ”

Gümüşhane Torulspor’un 1.ligde mücadele ettiğini ve baştan itibaren güçlerinin yettiği kadar destek sağladıklarını ifade eden Vali Mayda, “İnanç, gayret ve çalışma bir araya geldiği zaman başarı kaçınılmaz oluyor. Takımın veya ilin büyük olması, paranın fazla olmasıyla hiçbir sorunu çözemezsiniz. Öncelikle sporcuların kendi arasında iyi bir ekip çalışması, dayanışma sergilemesi, yönetim ve çalıştıranlarla sinerji oluşturması ve daha sonra da elinden gelenin en iyisini yapması söz konusu. O olduğu takdirde biz inanıyoruz ki şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve inşallah şampiyonluğu da yakalayacağız.” diye konuştu.

“TEK YÜREK, TEK GÜÇ HALİNDE İLİMİZİ ŞAMPİYONLUĞA TAŞIYACAĞIZ”

Bu sezon çeşitli takımlardan transferler olduğunu, bu transferlerle hem takımın gücünün arttığını hem de diğer takımlarda yaşanan tecrübelerin Gümüşhane Torulspor’a bir yönüyle transferinin söz konusu olduğunu dile getiren Vali Mayda, yeni sporculara hoşgeldiniz diyerek, “Tek yürek, tek güç halinde ilimizi şampiyonluğa taşıyacağız.” dedi.

Kulüp Başkanı İhsan Uçar ise iftar yemeğiyle bir arada olma amacında olduklarını belirterek, katılımları için tüm davetlilere teşekkür etti.

Programda daha sonra bütün sporcu ve teknik adamlar tek tek kendilerini tanıtarak, hangi takımlardan geldiğini belirtti.

Gecenin en renkli isimlerinden birisi ise Brezilyalı Leonardo Ribeiro Nascimento dos Santos oldu. Sporcu arkadaşının tercümesiyle kendisini tanıtan Santos sempatik tavırları ve ayağının tozuyla öğrendiği Türkçe kelimelerle kendisini ifade etmesi hoş anlar yaşanmasına neden oldu.
Güncelleme Tarihi: 17 Ağustos 2012, 01:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER