35 Yaşında Kalbine Yenildi

Gümüşhaneli 35 yaşındaki doğasever ve dağcı Mesut Atay, Ordu’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

35 Yaşında Kalbine Yenildi
Gümüşhaneli 35 yaşındaki doğasever ve dağcı Mesut Atay, Ordu’da geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Merkez Aktutan köyü nüfusuna kayıtlı ve Ordu’da yaşayan Atay, dün gece sabaha karşı evinde kalp krizi geçirdi. Ailesi tarafından hızlı bir şekilde hastaneye yetiştirilen Atay’ın duran kalbi Acil Serviste 45 dakika boyunca yapılan müdahalelerin ardından yeniden çalıştırıldı.

Kalbinin çalışmasının ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Atay, bir süre sonra yaşamını yitirdi.

Genç yaşta yaşamını yitiren Atay’ın cenazesi bugün çok sevdiği köyüne getirilecek. Yarın (16 Aralık) öğlen Kemaliye Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından genç dağcı Emirler mezarlığında toprağa verilecek.

Atay’ın Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) üyesi ve emekli postacı Cemil Atay’ın abisi Yusuf Atay’ın oğlu olduğu bildirildi.

Öte yandan acı haberin duyulmasıyla birlikte Gümüşhane Dağcılık İl Temsilcisi Yılmaz Şahin, Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) Başkanı Mustafa Akbulut ve Gümüşhane Süleymaniye Kayak, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (GÜSKA) başkanı Muammer Gürmen başsağlığı mesajı yayımlayarak, Atay’a Allah’tan rahmet, yakınları, ailesi ve dağcılık camiasına başsağlığı dileklerinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2012, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdurrahim ERDOĞDU
Abdurrahim ERDOĞDU - 11 yıl Önce

allah kabirini nur eylesin, derecelerini âli eylesin, geride bıraktıkları kederli ailelerine sabrı cemil, ecri cezil ve salih amellerle hayırlı uzun ömürler nasip eylesin.

SIRADAKİ HABER