Gümüş’e Isparta Gülü: 1-0

Spor Toto 3.lig 3.gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Isparta Emrespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Gümüş’e Isparta Gülü: 1-0
Spor Toto 3.lig 3.gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, Isparta Emrespor’u deplasmanda 1-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Karşılaşmaya tempolu ve baskılı başlayan ev sahibi ekibin ataklarını başarıyla atlatan kırmızı beyazlı temsilcimiz, ilk 15 dakika geçilirken önce oyunda dengeyi kurdu, ardından kontrolü eline aldı.

Özellikle orta alanda rakibine yaptığı presle kaptığı toplarla rakip kaleye hızlı giden temsilcimiz bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Final paslarını iyi yapamayarak üstünlük golünü bulamayan temsilcimiz, ilk yarının son
dakikasında Samet’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi.

İlk yarının son dakikasında bulduğu golün moraliyle ikinci yarıya daha özgüvenli başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, orta alanı kalabalık tutarak rakibinin oyun üstünlüğünü almasına izin vermedi. Oyunun son bölümlerinde rakibinin tamamen risk almasıyla önemli boş alanlar yakalayan temsilcimiz, bu kontra ataklarda da ilk yarıda olduğu gibi final paslarını iyi yapamadı ve farkı artıracak gol ve golleri bulamadı.

Ev sahibi ekibin beraberlik arayışları, temsilcimizin ise farkı artırma çabaları sonuçsuz kalınca zorlu karşılaşma 45.dakikada Samet’in attığı golle 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla puanını 34’e yükselten temsilcimiz dördüncü sıradaki yerini korurken, rakibimiz Isparta Emrespor 17 puanla 11.sırada kaldı. Temsilcimiz ilk yarının son haftasında lider Altınorduspor’u konuk edecek.

Haberin Kaynağı: Sezai Köprülü

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2012, 16:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER