Orhan Sahir ESKİCİOĞLU Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

Taziye Telefonu: Arif Hikmet ESKİCİOĞLU - 0 505 461 48 68

Orhan Sahir ESKİCİOĞLU Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur

İlimiz eşrafından Aysel ESKİCİOĞLU’nun eşi, Ali, Arif Hikmet ve Ayşegül ESKİCİOĞLU’nun babaları, merhum dava vekili Hasan Mevlüt ESKİCİOĞLU’nun oğlu, merhum Erol ESKİCİOĞLU’nun ve Leyla Suat AKDİK’in kardeşleri emekli öğretmen Orhan Sahir ESKİCİOĞLU Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi 9 Mart Salı günü saat 15:00 te Gümüşhane Özcan Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Merhuma Cenab-ı Mevla’dan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz ederiz. 9 Mart 2020, Salı

Taziye Telefonu: Arif Hikmet ESKİCİOĞLU - 0 505 461 48 68

YORUM EKLE
YORUMLAR
AYŞE GÜL ESKİCİOĞLU
AYŞE GÜL ESKİCİOĞLU - 3 yıl Önce

Gurbette herdem Gümüşhane ile dertlenen, bilgisayarının açılış sayfası bile bu site olan sevgili babamız, kavgalarının ve dargınlıklarının hiçbirisi kişisel husumet üzerine olmadı. Öyle ki siyanürle altın çıkarılmasına karşı mücadele eden birkaç kişiden biriydin. Hakeza demiryolunun memleketinden geçmesi için de çok yazılar yazdın. Neleri elinin tersiyle ittin bizler şahidiz. Sevdiğini Allah için sevdin. Bizler evlatların olarak senden razıyız. Rabbim mekanını cennet eylesin...

MEHMET FATİH ÇOBAN
MEHMET FATİH ÇOBAN - 3 yıl Önce

RABBİM KIYMETLİ HOCAMIN KABRİNİ NUR MAKAMINI CENNET EYLESİN İNŞAALLAH.TÜM AİLESİNE,YAKINLARINA VE TÜM SEVENLERİNE SABIR VE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM.

Osman UÇAR
Osman UÇAR - 3 yıl Önce

Gümüşhane'nin gelmiş geçmiş en kıymetli insanları arasında yer alacak bir değerdi. Keskin zekası, hitabet kabiliyeti ve cesur çıkışları tanıyanların hemfikir olacağı özellikleri idi. Mekanı cennet olsun.

Nurdan
Nurdan - 2 yıl Önce

Aradan 1 yıl 50 gün geçmış Orhan Bey'in Hakkın Rahmetine kavuştuğunu tesadüfen internette dolaşırken okudum.
Rahmetli ile sosyal medyada aynı sitede yorum yazarken tanışmıştık.. Site yönetimi bazı yorumları başlarına iş açmasın diye yayınlamıyordu Orhan bey kızdı ve yoru yazmayı bıraktı
Muazzam ve harika yazılar yazıyordu. Allah Rahmet eylesin Mekanı cennet olsun.
Kendisi ile Bir kaç kez diğer sosyal medyada karşılaştık yazılarına hayradım. Türkiye'ye gidebilseydim ilk olarak Rahmetli Orhan beyi ziyaret edecektim.
Mâalesef Türkiye değerlerine zulüm den başka bir şey yapmıyor. O kurbanların arasında bir Orhan bey geldi geçti fakat kendisi ile birlikte ahirette hiç bitmeyecek Azığınıde beraberinde götürdü.
Ailesinin başı sağ olsun. Rahmetli Orhan beyinde inde mekanı Cennet olsun Nur içinde yatsın.
Not: bizim doğuda yolculuğa çıkarken veya tarlada çayırda çalışmaya giderken yanlarına aldıkları yiyeceğe azık derledi.

Arif Hikmet Eskicioğlu
Arif Hikmet Eskicioğlu @Nurdan - 2 yıl Önce

Nurdan hanım, kıymetli ve kadirşinas yorumlarınız dinmeyen baba özlemi olan bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Dünya yolculuğunu tamamlayan babamıza da sizin geçmişlerinize de rahmet diliyorum.
Gümüşhane'de sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız. Gümüşhane'de diş hekimliği polikliniğim var. Kime sorsanız gösterir. Selam ve saygılar.

SIRADAKİ HABER