'Bu Şehri Birlikte Şahlandıracağız'

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane’de 15 yıldır bekleyen ve yapılmayan sorunları tüm kesimlerle birlikte çözeceklerini belirterek, “Bu şehri birlikte şahlandıracağız” dedi.

'Bu Şehri Birlikte Şahlandıracağız'
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhane’de 15 yıldır bekleyen ve yapılmayan sorunları tüm kesimlerle birlikte çözeceklerini belirterek, “Bu şehri birlikte şahlandıracağız” dedi.

Gümüşhane’de yüzlerce kişiye iş imkanı sunan Hüsamettin Çimen tarafından Şehzade Lokantasında verilen yemeğe katılan Çimen, önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan seçimler için davetlilerden destek istedi.

Programa gösterilen ilgi ve yoğun katılımdan dolayı tüm davetlilere teşekkür eden Çimen, “Biz bu şehir için sevdalandık, şehrimizi çok seviyoruz” dedi.

Salonu dolduranlara “Sizin yanınızda piştik, sizinle birlikte yürüdük” diyen Çimen, Gümüşhane’yi birlikte şahlandıracaklarını belirterek, “Bu şehirde herkes hak ettiği hizmeti alacak inşallah. Önümüzdeki 4 yıl içerisinde projelerimizi hayata geçirerek, hep beraber bu şehri imar edeceğiz.” diye konuştu.

Çevre yolu, dere ıslahı ve birçok çalışmanın şimdiden başladığını, bununla birlikte şehre gelen tüm Bakanlardan sorunlar için çözüm desteği sözü aldıklarını hatırlatan Çimen, “Bu şehrin içme suyu, kentsel dönüşüm gibi problemleri için de şehrimize gelen Bakanlarımızla görüşüp gerekli çalışmalara şimdiden başladık. Bu şehrin tapu sorunu var. İki yıl içerisinde Gümüşhane’de tapusuz hiçkimse kalmayacak. Bakanlarımızla da görüştük. 20 yıl vadeli, yüzde 50 ucuzlatarak bu sorunu da halledeceğiz. Bu şehrin 15 yıldır beklenen ve yapılmayan sorunları var. Bunları hep birlikte çözeceğiz. Şehrimizin bundan sonra kayıp bir gün daha bile geçirmemesi gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise seçim sürecinde Türkiye’nin en huzurlu seçim ortamının Gümüşhane’de olduğunu belirterek, “En ufak bir sıkıntı ve kırgınlık yok şehrimizde. Demokrasinin gereği olarak rekabet olacak ama rekabetin nezaketi olmazsa o düşmanlığa gider. Nezaketin olması lazım. Bu da Gümüşhane’de ve bütün ilçelerinde en üst seviyede yaşandı hamdolsun.” dedi.

Gümüşhane’nin son dönemde olağanüstü yatırımlar alan Türkiye ile bütünleştirilmesi gerektiğinin altını çizen Üstün, “AK Belediyecilik proje Belediyeciliğidir. Gümüşhane’de ki bu enerji, sinerji, birlik ve beraberlik şehrimizin daha da hızlı gelişmesine vesile olur. Samimiyetle, iyi niyetle bulunduğumuz makamlarda ne eser bırakırsak onun yanımıza kalacağını biliyoruz. Daha iyiyi ve güzeli nasıl yapabiliriz diyerek gece gündüz çalışacağız.” diye konuştu..

Yemeği düzenleyen Hüsamettin Çimen ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, Gümüşhane’nin hak ettiği hizmetleri alması gerektiğini söyledi.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 00:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER