Çimen: Hemşehrilerime güveniyorum

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, beraberinde AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av. Celalettin Köse ve AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ile merhum Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın babası Temel Canlı’yı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çimen: Hemşehrilerime güveniyorum

Başkan Çimen, ziyaret sonrası şunları söyledi: “Eski Belediye Başkanımız merhum Mustafa Canlı’nın babası kıymetli büyüğümüz Temel Canlı amcamızı; Milletvekilimiz Celalettin Köse ve İl Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Elini öpüp dualarını aldık. Bir büyüğümüz olarak Temel Amcam bizim için çok önemli bir değerdir. Onun sağlığı için her an duacıyız.”

Aynı gün S.S. 16 nolu Öz Gümüş 29 Dolmuş Kooperatifi’ni, Koza Altın İşletmeleri’ni, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Gümüşhane Şubesi’ni, Cumhuriyet Caddesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Çimen, Gümüşhane İlim Yayma Cemiyeti’nin ve Abisi Ertürk Çimen’in düzenlediği iftar programına da katılıp, son olarak da modifiye tutkunu gençlerle bir araya gelip sohbet etti.

Ziyaretlerinin ardından bir değerlendirme yapan Başkan Çimen, şunları söyledi: “Nasip olursa pazar günü ülkemiz için çok önemli olan bir seçimi daha yapacağız. Seçimler konusunda çok tecrübeli olan milletimiz, ülkemiz genelinde ve Gümüşhanemizde en doğru tercihi yapacaktır. Biz milletimizin ferasetine güveniyoruz. Seçim süreci boyunca Gümüşhane’de vatandaşlarımızın hep yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaştık. Bize hep güven verdiler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bütün seçimlerde derece armağan eden Gümüşhane bu seçimde de yine Türkiye derecesi yapacaktır. İnşallah Gümüşhane Belediye Başkanı olarak Gümüşhane’de yapacağımız Türkiye derecesini Sayın Cumhurbaşkanımıza gururla sunacağız. Ben hemşehrilerime güveniyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyor, tüm Gümüşhaneli hemşehrilerime tekrar saygı ve selamlarımı sunuyorum.” --Bülten--

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER