Gümüşhane'de Sevinç Gösterileri

Gümüşhane’de bugün yapılan yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti’de sevinç gösterileri düzenleniyor.

Gümüşhane’de bugün yapılan yerel seçimlerin ardından Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti’de sevinç gösterileri düzenleniyor.

Seçim sonuçlarının belli olmasıyla birlikte üç dönemdir Belediye Başkanı olan MHP’li Mustafa Canlı ile aradaki farkın açılmasının ardından Atatürk Caddesindeki parti binası önünde toplanan yüzlerce AK Partili davul zurna ve kemençe eşliğinde horon oynayıp halaylar çekti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün, İl Başkanı Hakkı Gündüz ve parti yöneticileri, partililerin sevincine ortak olurken, sevenlerinin omuzunda parti binasına gelen yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen ise kendisini coşkuyla bekleyen vatandaşlara parti binası önünden seslendi.

Yaşadıkları anın özledikleri bir an olduğunu belirten Çimen, çok çalıştıklarını belirterek teşkilatlarının her kademesinde emek verenlere ve vatandaşlara teşekkür etti.

Diğer partilerin adaylarına da teşekkür eden Çimen, “Güzel bir yarıştı” tespitinde bulunarak, “Bundan sonra yapacak çok işimiz var. Gümüşhane’yi hep birlikte yeniden imar edeceğiz. Gümüşhane’nin güzel ve altın kalpli insanları buradan hepinize teşekkür ediyorum. 5 yıl önce bu zaman en mutsuz insanlardan birisiydim ama bugün sen sevinçli insanlardan birisiyim. Gümüşhaneliler 5 yıldır benim arkamda, ne küstüm, ne darıldım, ne incindim. Şehrim için, sizler için çalıştım, durmadık, koştuk. Bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum, gazamız mübarek olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ise elde edilen sonucun, birlik, beraberlik ve kardeşliğin bir neticesi olduğunu belirterek, “Bu sonuçlar birlik, beraberlik ve kardeşlikle yapılan her işten netice alınacağının bir göstergesidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevinmeyi de üzülmeyi de bilmemiz lazım. Kaybetmekte kazanmakta bir asalet gerektirir. Güzel bir yarış oldu. Huzurlu bir seçim oldu ilimizde. Bunun için yarışa dahil olan bütün partilerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Şimdiye kadar Gümüşhane insanına Allah rızası için yapılan her hizmetten dolayı emeği geçen herkese, mevcut ve bundan önceki Belediye Başkanlarımızın hepsine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

AK Parti iktidarı olarak bütün milletin iktidarı olduklarını kaydeden Üstün, bundan sonra AK Belediyeciliği Gümüşhanelilerin yakından hissedeceklerini, sorumluluklarını ve omuzlarındaki yükün daha da arttığını bildiklerini söyledi.

Üstün, Başkan Çimen’in belirlediği tüm projelerin de kendi projeleri, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın projeleri olduğunu hatırlatarak, seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz’ün de teşekkür etmesinin ardından alanda bulunanlar horon oynadıktan sonra araçlarıyla konvoy yaptı ve olaysız bir şekilde dağıldı.
Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 23:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER