MHP Gümüşhane Adaylarını Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane’de Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

MHP Gümüşhane Adaylarını Tanıttı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane’de Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylarını düzenlediği toplantı ile tanıttı.

Tüm ilçelerden araç konvoylarıyla gelen partililerin doldurduğu Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programa Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, eski Sağlık Bakanı Prof.Dr. Osman Durmuş, 21. Dönem Gümüşhane Milletvekili Bedri Yaşar, MHP MYK üyeleri Bekir Kasap, Musa Küçük, Ankara Altındağ Belediye Başkan Adayı Nedim Ağaç, İl Başkanı Orhan Mazman ve partililer katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmayı Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener Yaptı. İl Başkanı Orhan Mazman’ın konuşmasının ardından bütün Belediye Başkan Adayları adına Belediye Başkanı Mustafa Canlı selamlama konuşması yaptı.

Başkan Canlı, üç dönemdir Gümüşhane’de Belediye Başkanlığı yaptığını ve Gümüşhane’nin gelişip, değişip güzelleştiğini belirterek, “Bugüne kadar bize güvenenlerin güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Bizim için önemli olan halktan almış olduğumuz güveni ilelebet devam etmesidir. Bugüne kadar halkımıza hiçbir zaman yalan söylemedik. Geçen dönem hazırlamış olduğumuz 29 projenin 21’ine başladık. 29 projemizin içinde olmayan projeleri de hayata geçirdik. Şimdi ise yeni dönem için hazırladığımız 9 ana başlıktaki projelerimizi hazırlıyoruz. Gümüşhane’de 14 belediye seçime giriyor. Bu seçimlerden zaferle çıkacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

30 Mart’ta MHP ile Türk milletinin birleşeceğini ve yeni bir dönem başlayacağını belirten MYK üyesi Musa Küçük’ün konuşmasının ardından söz alan MYK üyesi Bekir Kasap 15 yıldır Gümüşhane kalesinde ki üç hilali bakan göndererek, devlet imkanlarıyla indirilemediğini, inmeyeceğini öne sürdü.

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Osman Durmuş ise konuşmasında AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’de bir fetret devri yaşandığını belirterek, “Bu iktidar götür götür iktidarıdır. Alan götürüyor. Laf yalansız, çok para haramsız olmaz. Benim Bakanlığım döneminde elimden 365 milyar lira geçti. Bu para fon parasıydı ve Cumhurbaşkanı Genel Sekreteri kullanıyordu. Paraya el koydum ve bu paranın bir kuruşuna bile dokunmadım. Bu para hiçbir şekilde sorgulanamıyordu. İstesem neler yapmazdım ama bu parayla birlikte 14 hastane ve birçok yatırım yaptırdım. Bize Allah fakir fukaranın hakkını yedirmeyi nasip etmesin. Ölüm hak, dünya geçici. Türk milleti çalan çırpana destek vererek günahına ortak oluyor.” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından belediye başkan, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeleriyle toplu hatıra fotoğrafı çekildi.
Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2014, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER