Milletvekili Aydın: Torul Ak Belediyecilik İle Buluşmak İçin Gün Sayıyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Milletvekili Aydın: Torul Ak Belediyecilik İle Buluşmak İçin Gün Sayıyor
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kapı kapı dolaşarak, AK Parti iktidarlarının icraatlarını anlatmanın yanı sıra yapılacak projeleri anlatan Milletvekili Aydın, AK Parti üzerinde oynanmaya çalışan kirli senaryoları da deşifre ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Torul ilçesinde hemşehrileri ile bir araya gelen Milletvekili Aydın, AK Parti Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz ve Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ile birlikte Torul ilçesinde esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra gençlerle bir araya geldi.

Sokakta hemşehrilerine kulak veren, evlerinde sıcak sohbetlerine ortak olan, işyerlerinde hayırlı kazançlar dileyen Milletvekili Aydın, Gümüşhane Torul Gençlik Voleybol takımının Fenerbahçe’yi yendiği müsabakada da takımı yalnız bırakmadı. Milletvekili Aydın, Torul Kapalı Spor Salonunu kadın-erkek, genç-yaşlı her kesimden hınca hınç dolduran sporseverlerin coşkusu ve desteği ile ligin lideri Fenerbahçe’yi mağlup eden Akrepleri tebrik etti.

Torul ilçesinde sokak sokak ev ev ziyaretlerde bulunan Milletvekili Aydın, “AK Belediyecilik vizyonu olmayışı nedeniyle layık olduğu hizmetlere kavuşamamış Torullu hemşehrilerimizin AK Partimize ve Adayımız Sayın Nidai Köroğlu’na gösterdiği yüksek teveccühe şahit olduk. Torulumuzun hasretleri, beklentilerini AK Kadrolar ile her anlamda çözüme kavuşturacağız. Torulumuz kısa sürede yıllardır alamadığı hizmetlere kavuşacaktır. Tüm hemşehrilerimize yüksek ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. İlçemiz kamu yatırımları anlamında yatırımları hak ettiği ölçüde alırken Belediyecilik anlamında geri kalmışlığına son verecek olan Hemşehrilerimiz 30 Mart için gün sabırsızlıkla gün saymaktadır.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER