Torul'da AK Parti Etkinlikleri Devam Ediyor

AK Parti Torul İlçe teşkilatı ve Gençlik Kollarının düzenlediği etkinlik büyük ilgi topladı.

Torul'da AK Parti Etkinlikleri Devam Ediyor
AK Parti Torul İlçe teşkilatı ve Gençlik Kollarının düzenlediği etkinlik büyük ilgi topladı.

Kardelen Alabalık Tesislerinde düzenlenen programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu, AK Parti Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz, AK Parti Torul İl ve Belediye Meclis adayları, AK Parti Torul Gençlik ve Kadın kolları başkanları ve partililer katıldı.

Açılış konuşmasında ilk sözü alan AK Parti Torul Belediye Başkan adayı Mimar Köroğlu, Torul halkının 30 Mart günü kaderini belirleyeceğini ve Torul'a hizmetlerin artık AK Parti ile geleceğini söyledi. Seçim projelerini partililere tanıtan Mimar Köroğlu, ev ziyaretleri ve sokakta halk ile iç içe olmaya, onların dertlerini dinleyerek AK Belediyecilik anlayışı ile sorunlarını tek tek çözeceğini dile getirdi.

AK Parti Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ise konuşmasında Torul'un artık AK Parti bayrağıyla daha iyi hizmetler alabileceğini ve Mimar Nidai Köroğlu'nun Torul için büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

GEZİ VE 17 ARALIK SÜRECİNE VURGU

Milletvekili Aydın konuşmasında Mayıs ayında ki gezi olayı ve 17 Aralık’ta yaşanan süreci etkinliğe katılan partililere detaylı bir şekilde anlattı. Aydın, Türkiye'nin ilerleyen ekonomisi ile birlikte dış güçlerin devreye girmesi ve ülkenin yükselen değerlerine darbe vurma girişimlerinin sonuçsuz kaldığını sözlerine ekledi.

Katılımcılara teşekkür eden Aydın, daha sonrasında partililer ile birlikte horon oynayarak geceyi sonlandırdı.

Haber: Hasan Yılmaz
Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER