'Yeter Artık Diyeceğiz'

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Memur-Sen Gümüşhane Şubesini ziyaret ederek projelerini anlattı.

'Yeter Artık Diyeceğiz'
HABERİN GALERİSİ
'Yeter Artık Diyeceğiz'

'Yeter Artık Diyeceğiz'

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Memur-Sen Gümüşhane Şubesini ziyaret ederek projelerini anlattı.

Memur-Sen Şube başkanı Veli Ağaç ve sendikaya bağlı şube başkanları ile sendika üyelerinin katıldığı toplantıya Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve Belediye Meclisi Adayı Yusuf Erdem de katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Memur-Sen Şube Başkanı Ağaç, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde aday olanların, kendilerini ve yapacaklarını anlattıkları bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yaparak, 31 Mart sabahının Gümüşhane ve Türkiye’ye hayırlara vesile olacak şekilde sonuçlanmasını dileyerek Çimen’e başarı diledi.

AK Parti Gümüşhane Belediye Bakanı Adayı Ercan Çimen ise kendisine gösterilen sıcak ilgiye teşekkür ederek, niçin belediye başkanı adayı olduğunu, seçilmesi halinde neler yapacağını sinevizyon eşliğinde anlattı.

Gümüşhane’ye AK Belediyecilik anlayışını getirmeyi ve güzel hizmetler sunmayı istediklerini belirten Çimen, “Biz Sayın Başbakanımızın Belediyecilik anlayışından geliyoruz. Biz, AK Belediyeciliğin ne anlama geldiğini Türkiye’nin her yerinde ispatladık. Kişinin aynası iştir, lafa bakılmaz. Bu anlamda Gümüşhane’de her şey ortada. Farkımızı 2014 yılında göstereceğiz. Yeter artık diyeceğiz. Gümüşhane belde olmaktan çıkıp kent haline gelecektir.” dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde Gümüşhane’ye yapılan yatırımların ortaya ve göründüğünü belirten Çimen, hedeflerinin bu yatırım ve projeleri Belediye hizmetlerine de yansıtarak Gümüşhane’yi halkın rahat yaşayabileceği Marka Şehir haline getirmek olduğunu söyledi.

Bunu yapmak için hazırladık projeleri uygulamaya koymanın yeterli olacağının altını çizen Çimen, “Bütün bu çalışmaları yaparken şehirde yaşayanlarının, sizlerin görüşlerini alarak hep birlikte yapacağız. Gümüşhanemizin zincirleri kırmasını sağlayacağız. İlimizin sorunlarını ve nasıl çözüme kavuşacağını biliyoruz. AK belediyecilik anlayışı bu sorunların üstesinden gelerek ilimizi yaşanabilir cazibe merkezi bir yer haline getireceğiz. Artık halkımız hizmet istiyor. Sorun yumağı değil, sorunların çözüldüğü bir şehirde yaşamak istiyor. Bu anlamada 30 Mart’ta desteklerinizi bekliyorum. Sizlere göstermiş olduğunuz sıcak ilgiye teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantı, Çimen’in katılımcıların sorularını cevaplandırmasının ardından son buldu.
Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2014, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER