Özdemir müracaatını yaptı

Torul Tarım ve Orman Müdür Vekili iken görevinden istifa ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Torul Belediye Başkanlığına aday adayı olan Evren Evrim Özdemir, kutlu bir görev için yola çıktığını söyledi.

Özdemir müracaatını yaptı

Torul Tarım ve Orman Müdür Vekili iken görevinden istifa ederek, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Torul Belediye Başkanlığına aday adayı olan Evren Evrim Özdemir, kutlu bir görev için yola çıktığını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Torul ilçe binasına eşi ve çocukları, yakınları ile birlikte gelen Özdemir, Torul MHP İlçe Başkanı Temel Özcan’a aday adaylık başvurusunu yaptı.

Parti yöneticilerinin ve çok sayıda vatandaşın da hazır bulunduğu ortamda Özdemir’in aday adaylık başvuru dilekçesini alan İlçe Başkanı Temel Özcan, yaptığı konuşmada “hayırlı olsun” dileğinde bulundu.

Özcan, “MHP olarak, yerel seçimler için aday adaylık başvuruları 15 Kasım’da başlayıp, 15 Aralık’ta sona erecektir. Kamu görevlisi olan arkadaşlar ise 1 Aralık tarihine kadar istifa edip başvurularını yapmak zorundadırlar” dedi.

“2023 Vizyonumuz Bellidir”

Başkan Özcan, 2023 yolunda partilerinin vizyonunun belli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “ “Bunun için yereldeki başarı bizim için çok önemlidir. Bu yüzden yöneticiler ve teşkilat olarak vizyonu olan herkese kapılarımız açıktır. Ayrıca yönetim olarak hiç kimseye verilmiş bir sözümüz yoktur. Kapımız herkese açıktır. Herkes gelip başvurusunu yapabilir. Aday adaylık için başvuran Evren Özdemir’e teşekkür ediyor, Allah yolunu açık eylesin.” 

“Verilmiş Bir Kararımız Yok”

Yönetim olarak hiçbir aday adayı hakkında “şu bizim adayımız diye bir kararımız yok” ,ifadesini kullanan Özcan, “ Bunu herkes bilsin. Yerelde başarı sağlamamız lazım. Şahsi çekişmelerinizi ve davalarınızı hiç kimse teşkilata mal etmesin. Bu yolda başarı sağlayacaksak hep birlikte hareket etmemiz gerekir” diye konuştu.

“Kutlu bir görev için yola çıktık”

Özdemir ise yaptığı konuşmada, şunları kaydetti: “Doğduğum, doyduğum, yaşamaktan büyük keyif aldığım, doğasını sevdiğim, havasını kokladığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru bulduğum Torul'uma hizmet etmek amacıyla önümüzdeki yerel seçimlerde bir parçası olmaktan onur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden Torul Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığımı açıklamaktan gurur duyuyorum.”

“Kararım Birkaç Günde Alınmış Karar değil”

Adaylık için aldığı kararın birkaç günlük olmadığını ifade eden Özdemir, “1 yılı aşkın bir sürecin sonunda olgunlaşan bir karardır. Farklı ortamlarda bu konu açıldıkça ve bu düşünceyi duyan partili partisiz birçok insandan olumlu ve teşvik edici mesajlar aldım. Son 6 aydır görüştüğüm birçok partili ve yaşça büyüğüm, partimizin her kademesinden uzun yıllardır tanıştığım dava arkadaşlarım ve dostlarım bu kararın alınmasında en büyük etkendir. Kutlu bir görev için yola çıktık. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Selman araz
Selman araz - 5 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun baskanim başarılar diliyorum rabbim hayırlı ise nasip etsin

SIRADAKİ HABER