Bayrak müracaatını yaptı

Gümüşhane’nin en büyük mahallesi olan Hasanbey Mahallesinde iki dönemdir muhtarlık görevini yürüten Hamza Bayrak, Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatını yaptı ve MHP’nin 9 ışık doktrinine atfederek hazırladığı 9 büyük reform projesinin başlıklarını sıraladı.

Bayrak müracaatını yaptı

Beraberindeki heyetle parti binasına gelerek hazırladığı evrakları İl Başkanı Mete Kaya’ya teslim eden Bayrak, burada yaptığı basın açıklamasında 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde üç hilal sancağını Gümüşhane’nin dört bir tarafında dalgalandırmak istediklerini söyledi.

“Aylardır sahada çalışmalarımı sürdürmekteyim”

Tek gayesinin milli birlik ve beraberliği tesis ederek, Gümüşhane’nin tüm dinamiklerini harekete geçiren bir siyasi anlayışı ortaya koyup hemşehrilerinin taleplerini, hizmet arayışlarını üretken belediyecilik anlayışı ile karşılamak olduğunu ifade eden Bayrak, “Yaktığı meşale ile hemşehrilerimizin dertlerine deva olan, memleketimizin sorunları ile hemhal olarak halkımızın övgülerine mazhar olan Milletvekilimiz Sayın Musa Küçük ağabeyimizin kazanımlarından tecrübelerinden ve liderliğinden istifade ederek teşkilatımızın neferleri ile birlikte inanıyorum ki önümüze çıkan bütün zorlukları yenecek ve müsbet siyaset anlayışını hakim kılacağız. Meslek hayatım boyunca, hiçbir makama, hiçbir şeye ihtiyacım yokken en büyük mahallemizde şahsımıza olan talep ve ihtiyaç duyulması nedeniyle 2014 yılında muhtar seçilerek iki dönem mahallemize hizmet etmeye gayret gösterdik. Benim için bir insanın ulaşabileceği en büyük makam güvenilir, emin bir insan olma makamıdır. Cenab-ı Allah'a şükürler olsun geçmişimizle barışık geleceğe güvenle bakan duruşumuzu bozmadık, bozmayacağız. Dolayısıyla şahsımıza gösterilen teveccüh ve taleplere karşı durmadık halka rağmen siyaset yapılmaz anlayışı ile büyüklerimize danışarak istişare ederek aday adayı oldum ve aylardır sahada çalışmalarımı sürdürmekteyim” dedi.

“Bu yüzyıl Türklerin yüzyılı, bütün kazanımlarıyla Türkiye yüzyılı olacaktır”

Aday olsa da olmada da duruşunun net olacağını dile getiren Bayrak, “Elimizden gelenin fazlasını yaparak gönül rahatlığı içinde tevekkül edeceğiz. Takdir tedbire tabi değildir ama, tedbir takdire tabiidir. İnanıyoruz ki olmuş olan olacakların en hayırlısıdır. İman varsa elem yoktur. Sonuç ne olursa olsun netice itibarı ile hepimiz için hayrolsun inşallah. Turan Coğrafyası’nın, Türk dünyasının tek umudu dualı ve şuhedalı, üç hilalli Milliyetçi Hareket Partisi’dir. MHP, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kötü gün dostudur. Erken uyarı sistemi, aynı zamanda şah damarıdır. Biz inanıyoruz ki bu yüzyıl Türklerin yüzyılı, bütün kazanımlarıyla Türkiye yüzyılı olacaktır. Vizyonumuzla Gümüşhanemizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için tarihe şerh düşerek, mühür vuracak projeleri hayata geçirmek için bayrağı elimize aldık, bu yola baş koyduk, üç hilal sancağı dalgalandırmaya and içtik. Bugüne kadar bir taş üstüne taş koyan emek veren hizmet eden tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Milliyetçi Hareket Partisinin hizmet aşkıyla Aziz Şehrimizi yeniden imar ve ihya edeceğimize gençliğimiz heyecanımız ve azmimizle çok büyük işler başaracağımıza yürekten inanıyorum. Bilge Liderimiz Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli Beyefendi dava ehlini tarihe not düşerek şu ifadelerle tarif etmiştir; Hesap Yapanlarla hasbi davrananları, davanın omzuna basanlarla davayı omuzlayanları tarif ve tefrik etmek zorunludur, mümkündür, elbette tecrübeyle sabittir. Davaya güç vereceğiz davadan güç almayacağız. Koltuklarda değil meydanlarda olacağız. Kim var demeden ardımıza bakmadan hedefe giden ok gibi dosdoğru olacağız” diye konuştu.

“Hayal ürünü olmayan 9 büyük reform projemizi hayata geçireceğiz”

“Türk ata bindiğinde Alparslandır, Yavuz'dur, attan indiğinde Yunus'tur Mevlana’dır” ifadelerini kullanan Bayrak, “Bizi diri tutan aziz şehrimize olan sevdamız, kadirşinas insanımıza olan saygımızdır. Yüce Allah'a hamdolsun siyasi denklemler içinde olmadık, asla olmayacağız da. Belediye Başkan aday adayı olurken kendi ikbalimiz ve nefsimiz için bir taleple yola çıkmadığımızın kesinlikle bilinmesini isterim.  Rabbim nasip ederse eğer aday olduğumuzda Ya Bismillah deyip işe koyulacağımız ve Gümüşhanemizin geleceği adına Başbuğumuzun 9 ışık doktrinine ithafen hazırladığımız hayal ürünü olmayan 9 büyük reform projemizin konu başlıklılarını içeriğine girmeden sizlerle paylaşmak isterim. Tüm projelerimiz her yönüyle araştırılarak istişare edilerek ve profesyonel iş bilen ekibimizle değerlendirilerek hazırlanmıştır. Açıklayacağım 9 maddenin içeriğinde birçok projenin olduğunu ve toplumun ihtiyaçlarına hitap edecek şekilde hazırlandığını belirtmek isterim. Kültür ve Turizm reformu, Şehircilik Reformu, Sosyal Belediyecilik ve Yardımlaşma projeleri, Sporun Gelişmesi ve Gençler için Atılım Projeleri, İstihdam ve iş gücü politikaları, Çevre ve Doğa Projeleri, Sanayi ve Teknolojik Yatırım Projeleri, Yaşlı ve Engelliler için Projeler, Kadın ve Aile Politikaları” dedi.

“Aday kim olursa olsun gece gündüz beraber çalışacağız”

“Ülküm Uğruna Gümüşhane Hayrına” sloganıyla hazırladıkları bu projeleri hayata geçirmek için var güçleriyle çalışacaklarını dile getiren Bayrak, “Bayrağıma canlar başlar kurban olsun. Dolayısıyla aday adayı arkadaşlarım Başbuğumuzun ifadesi ile birer Bayraktırlar. Bayraktarımız kim olursa olsun yolumuzdan zerre ödün vermeden, sapmadan gece gündüz beraber çalışacağımıza şahsım adına söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“Bu ülkenin temel taşı olan MHP, ülkedeki istikrarın bel kemiği olacaktır”

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ise bugüne kadar il merkezi, ilçeler ve beldelerde partilerine Belediye Başkanlıkları için 21 aday adayının başvuruda bulunduğunu hatırlatarak, “Hamza Bayrak kardeşimiz il merkezimizde 5.belediye başkan aday adayımız. Dün Ankara’da Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin düzenlediği İl Başkanları toplantısına katılıp şehrimize geri döndüm. Yerelde iktidar, ülkede istikrar için diyar diyar Anadolu diyoruz diyor genel başkanımız. Merkezden yerele istikrarı bozmadan umuda doğru yürümek için milletimizle gönül birliği yapıyoruz. Yerelde iktidar olursak ülkede de istikrarı sağlayacağımıza inanıyoruz. Bu ülkenin temel taşı olan MHP, ülkedeki istikrarın bel kemiği olacaktır, Cumhur İttifakı olarak nice yüz yıllara imza atacaktır” diye konuştu.

“İl genelinde 21 belediye başkan aday adayımız var”

Aday adaylarının çok olduğunu fakat içlerinden sadece birisinin aday olacağını ifade eden Kaya, “Bizim için aslolan teşkilatlardır, MHP’nin Belediye’yi kazanmasıdır. Benim desteklediğim aday olmadı diye bir başkasını eleştirme cihetine de gitmeyelim. Bütün aday adaylarımız bizim için değerlidir. Hepsi bizim en kıymetlilerimizdir. Gümüşhane’de ilçe ve beldelerle birlikte toplam 21 belediye başkan aday adayımız var. Allah’a şükürler olsun. Dün aday adayı bulmakta zorlanırken bugün aday adaylarımızın bereketli olması bizim için de sevindirici” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER