MHP'den Zafer ve Değişim Yürüyüşü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanlığı, 31 Mart mahalli idareler seçimleri öncesinde “Zafer ve Değişim Yürüyüşü” adlı yürüyüş düzenledi.

MHP'den Zafer ve Değişim Yürüyüşü

"Değişim zamanı" pankartıyla Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden başlayan yürüyüşte katılımcılar sık sık “Memleket adam, Vedat Başkan” sloganları attı. Yürüyüş Cumhuriyet ve Atatürk Caddelerinin devamında 15 Temmuz Zafer Meydanında sona erdi.

“Gümüşhane’de 14'te 14 yapacağız”

Burada coşkulu kalabalığa seslenen MHP İl Başkanı Mete Kaya, “Bu kutlu zafer yürüyüşümüze göstermiş olduğunuz bu katkılardan, bu heyecandan dolayı hepinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Böyle inanmış insanların önünde, sel gibi olmuş insanların önünde hiç kimse duramayacak. Allah'ın izniyle yarın akşam bu sefer kutlamasını hep birlikte yapacağız inşallah. Ben hep şunu dedim: 14'te 14 yapacağız. Yani bütün belediyelerimizi alacağız Allah'ın izniyle ve hepsinde de iddialıyız. Yarın inşallah 14'te 14'ü tamamlayacağız” dedi.

“Biz belediye başkanımıza güveniyoruz”

MHP Gümüşhane Milletvekili Musa Küçük ise seçimlerin yapılmasına 24 saatten az bir süre kaldığını belirterek, “Şimdiden seçim sonuçları ilimize hayırlı olsun. Bu muhteşem yürüyüş, bu coşkulu kalabalık gösteriyor ki mesele sadece Ercan Çimen'in gidip Vedat Soner Başer’in gelmesi değil. Mesele Gümüşhane'de bir değişimin zamanı geldiğinin meselesidir. Artık bütün Gümüşhane değişimi zamanının geldiğine inandığı için Vedat Soner Başer’in arkasında omuz omuza dimdik durdu. Allah hepinizden razı olsun. Bu coşkunuzla, bu kalabalığınızla, bu heyecanınızla bizi mahcup ettiniz. Biz de diyoruz ki inşallah yarın o makamlara oturduğumuzda Allah bizi size mahcup etmesin. Biz belediye başkanımıza güveniyoruz. Biz belediye başkanımıza kefiliz. O ne söylediyse yapacak sözlerinin arkasındayız. Onun sözü Milliyetçi Hareket Partisi'nin sözü, onun sözü Devlet Bahçeli’nin sözü, onun sözü Cumhur İttifakı'nın sözüdür” diye konuştu.

“Şu coşku, şu kalabalık, yarın akşamın habercisi”

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Eczacı Vedat Soner Başer de konuşmasında “Memleket adam bu memlekete kurban olsun. 95 gündür ağır bir kampanya yürüttük. Bizlerin arkasında herhangi bir güç yok. Biz gücü sizlerden aldık. Bugün son gün son noktayı burada koyuyoruz inşallah. Şu coşku, şu kalabalık, yarın akşamın habercisi. Yarın akşam inşallah mutlu zafere ulaşacağımızdan son derece eminim. Ve buradan şunu söylüyorum. Memleket adam kendine yakışanı yapacak. Birlik, beraberliğimizi hep üst seviyede tutacağız. Hiç kimseyi ayırmayacağız, ayrıştırmayacağız. Kimseyi işiyle, aşıyla asla ve asla tehdit etmeyeceğiz. Bizim yöneteceğimiz belediyede huzur olacak. Şehirde güven olacak. 10 yıldır hizmetsizlik dönemine son verip bütün projeleri en kısa zamanda yerine getireceğiz. Zamanı, finansı çok doğru kullanacağız. Gece gündüz bu şehre, bu necip millete hizmet edeceğiz. Allah bizlere güç ve kuvvet versin” ifadelerini kullandı.

Mahşeri bir kalabalıkta yürüyerek bu meydana toplandıklarını ve miting havasında geçtiğini kaydeden Başer, “Ramazan gününde bu saatte zamanınızı bize ayırdınız. Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul etsin. Sizlerle ne kadar gurur duysam azdır. Gerçekten gözlerim yaşarıyor. 95 gündür beraberiz. Birçok insan ailesinden, çoluğundan, çocuğundan feragat etti. Bu yolda yürümeye devam etti. Gerçekten emekleriniz çok büyük. Yüreğiniz çok yüce. Hepinizi çok çok seviyorum. Sağ olun, var olun. Güzel yünler yakında” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER