Ara
Gümüşhane
Parçalı az bulutlu
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,2547 %0,23
48,9563 %0,43
5.600,99 % -0,10
Gümüşhane Haberleri Yerel Seçim 2024 Taştan aday adaylığını açıkladı

Taştan aday adaylığını açıkladı

Gümüşhane’nin Şiran ilçesinde eski Ülkü Ocakları Başkanı Murat Taştan, 31 Mart 2024'de yapılacak yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı için MHP'den aday adaylığını açıkladı.

590
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
KAYNAK: Şiran Gündem Gazetesi

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Taştan, “Şiran da doğup büyüyen Şiran’ın bir evladı Murat Taştan olarak Şiran'a olan sevdamız ve hayallerimiz için yola çıkmış bulunmaktayım. Önümüzdeki 2024 Mart'ın da yapılacak olan yerel seçimlerde Şiran Belediye Başkanlığı'na Aday Adaylığımı sizlerle birinci ağızdan paylaşmak isterim. Şiran’ın hak ettiği birlikteliği, Şiran'ın ve Şiranlının değerini ve değerlerini göz önünde bulundurmak bunun için mücadele etmek asli vazifemizdir” dedi.

"Tek başıma değil hep beraber Şiran için çalışalım"

Şiran'da yaşayan ve yurtiçi ve yurt dışından bulunan tüm büyükleri ve küçüklerini bu seçimde Şiran'da sandığa davet ederek desteklerini isteyen Taştan, “Tek başıma değil hep beraber Şiran için çalışalım. Bir şeyi değil çok şeyi değiştirelim. Siz gönül verin ben ömür vereyim. Gönülleri birleşenler! Selam sizlere! Uzaklarda dertleşenler! Selam sizlere! Selam sana Şiran'da benzi solan genç! Selam sana ey yılları heba olan genç! Selam sizlere! Üstünüzde bütün bakışlar, Bir gün olur tarih sizi elbet alkışlar” ifadelerini kullandı.

"Her bireyimizin olduğu gibi bizim de Şiran için hayallerimiz var" 

2019’da ki yerel seçimlerde tarihte ilk kez Milliyetçi Hareket Partisi bünyesinde Şiran’da Belediye Başkanlığı kazanıldığını hatırlatan Taştan, “İş yapmak yapabilmek ayrı bir şey birde yaptıra bilmek çok ayrı bir şey, Bunun yanı sıra hiç bir şey yapamasan da gönüllere girebilmek, mevcudu korumak çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.  Bu bağlamda biz gönülleri birleştirmeye vatandaşımızın derdi ile dertlenip sevinci ile coşmak ilk amacımız. Tabi her bireyimizin olduğu gibi bizim de Şiran için hayallerimiz var” diye konuştu.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *