Gümüş, Tuzla'ya bileniyor

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve hafta içi deplasmanda Karaman’ı devirip kupanın dışına iten temsilcimiz Gümüşhanespor, şimdide gözüne Tuzlaspor’u kestirdi

Gümüş, Tuzla'ya bileniyor
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve hafta içi deplasmanda Karaman’ı devirip kupanın dışına iten temsilcimiz Gümüşhanespor, şimdide gözüne Tuzlaspor’u kestirdi

Önceki gün deplasmanda karşı karşıya geldiği Karaman Belediyespor’u devirip kupada bir üst tura yükselen Gümüşhanespor’da yüzler gülerken gözler Tuzlaspor maçına çevrildi.

Ligde geçen hafta Bugsaşspor’u deviren ve ardından kupada Karaman Belediyespor’u mağlup eden Kırmızı-Beyazlılar, bu hafta sonu da ligde Tuzlaspor ile oynayacağı 90 dakikadan da zaferle ayrılıp galibiyet serisini devam ettirmek istiyor.

Ligde ve kupada aldığı üst üste galibiyetle havaya giren Gümüşhanespor’da Asbaşkan Mutlu Gürler, bu dönem kupada da iddialı olduklarını söyledi.

Takımın kadrosuna güvendiklerini ifade eden Gürler, “Yedek oyuncularımızın da kalitesi belli. Kupada da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Tabiki asıl hedefimiz lig. Karaman Belediyespor ile oynadığımız maç çok iyi geçti.  Çok iyi bir maç oldu. Rakibimizde iyi bir takım kurmuş. Tabi onlar 2 gol bulunca morallindeler. Bizde hiç kopmadık. Hocamızın yerinde müdahalesi ile maçı çevirmeyi başardık. Her sporcumuza çok güveniyoruz. Takım iyice kaynaştı mı daha iyi olacağız. Bu ışığı takımımızda gördük. Bu bakımdan önümüze umut dolu gözlerle bakıyoruz” diye konuştu.

Şimdi kupa defterini kapattıklarını da kaydeden Gürler sözlerini şöyle noktaladı: “Pazar günkü Tuzlaspor maçını düşünüyoruz. Kayıpsız devam etmek niyetindeyiz. Önümüzdeki haftalarda takımımızın kalitesinin herkes tarafından daha iyi görüleceğini umut ediyoruz. İnanmışlık çok önemli. Oyuncularımız başarıya kilitlendi. Şehrimize yakışan uyum içerisindeler. Bizde bu durumdan çok memnunuz. Oyuncularımız hedefe ulaşmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. Bu da bizi başarıya taşıyacaktır.”

Temsilcimiz ligin 4.haftasında 25 Eylül Pazar günü saat 15.00'da sahasında Tuzlaspor'u konuk edecek. Müsabakayı Konya bölgesinden Hasan Ertuğan, Abdulkadir Döner ve Abdullah Melih Karaduman hakem üçlüsü yöntecek.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER