Gümüşhane'den Avrupa'ya Eşarp Satışı Başladı

Gümüşhane’de 2012 yılında kurulan markaesarplar.com yenilenen kurumsal kimliği ile artık Avrupa’ya açılıyor.

Gümüşhane'den Avrupa'ya Eşarp Satışı Başladı
Gümüşhane’de 2012 yılında kurulan markaesarplar.com yenilenen kurumsal kimliği ile artık Avrupa’ya açılıyor.

Geride bıraktığı 3 yıl içerisinde sektörün liderleri arasına girmeyi başaran markaesarplar.com Avrupa’dan gelen yoğun talepler üzerine yenilenmesini tamamlayarak tekrar satışlarına başladı.

Firma sahibi Ertürk Yakut, planlama ve hedefler doğrultusunda kısa bir süre içerisinde Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, İngiltere, Fransa gibi gurbetçilerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerde sektörde söz sahibi olmak istediklerini söyledi.

Mesafeleri iş ortakları ile yaptıkları anlaşmalarla gurbetçilere bir tık kadar uzaklığa kadar düşürdüklerini kaydeden Yakut, Avrupa’ya ürün teslimatını 3 iş günü içerisinde yapmayı taahhüt ettiklerini belirtti.

Yakut, şunları söyledi: “Eşarp, şal ve aksesuarda sektörün lider markalarını bünyesinde bulunduran markaesarplar.com siz değerli Gümüşhaneli hanımlara hizmet etmekten onur duyacaktır. Şıklığından ödün vermeyen ve modayı yakından takip eden tesettürlü bayanlara, en ünlü markaların nadide koleksiyonlarını uygun fiyata alma fırsatı sunan “markaesarplar.com” , artık tesettürde kalitenin yeni adresi. Göz alıcı renkleri, dikkat çeken desenleri ve tescilli kalitesiyle tesettürün göz bebeği eşarplar, çevrimiçi eşarp mağazanız MarkaEsarplar.com ’da siz değerli hanımları bekliyor. Üstelik size alışveriş yorgunluğu çektirmeden, eşarplarınız tek bir “tık” la adresinize geliyor. Siz de sürpriz indirimlerden yararlanmak, kaliteyi ucuza almak ve kolay alışverişin tadını çıkarmak istiyorsanız, çevrimiçi eşarp mağazanızı mutlaka ziyaret ediniz. Unutmayın! Eşarpların yeni rüzgârı www.markaesarplar.com’da esiyor. Herkese iyi alışverişler!”
Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER