Kelkit Belediyesinin araç filosu genişliyor

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı, son dönemde yaptığı atılımla araç parkını yenilemeye devam ediyor.

Kelkit Belediyesinin araç filosu genişliyor
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesi Belediye Başkanlığı, son dönemde yaptığı atılımla araç parkını yenilemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Belediye öz kaynaklarıyla envantere kazandırılan greyderin ardından bu kez Çevre ve Şehircilik Bakanlığından çöp kamyonu hibe olarak alındı.

Kelkit'e daha iyi hizmet vermek adına araç filosunun envanterini geliştirmeye devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Ünal Yılmaz, kaliteli ve hızlı bir hizmet için bütün ihtiyaçların karşılandığını söyledi.

İlçenin her anlamda gelişmesi için araçların da gelişmesinin gerekliliğine vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Yapacağımız işlerde çağın gerektirdiği araç ve gereçlerin olmasını istiyoruz. Bu sayede işlerimizde zamandan kazanıyor, zor işleri kolaya çeviriyoruz. Ayrıca uzun zaman dilimlerinde devam eden işleri kısa sürede tamamlayarak İlçemizin birçok noktasına aynı anda iş götürebiliyoruz. Bundan sonra da aynı düşünceler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Son olarak araç filosuna yeni bir çöp kamyonu daha kattıklarını dile getiren Başkan Yılmaz, “Bu aracın Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe olarak araç envanterimize katılmasına vesile olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki olmak üzere, Milletvekillerimiz Çevre komisyonu Başkanı Cihan Pektaş'a ve Hacı Osman Akgül'e teşekkür ediyorum. Yapacağımız işlerde çağın gerektirdiği araç ve gereçlerin olmasını istiyoruz. Bu sayede, zor işleri kolaya çeviriyoruz. Ayrıca uzun zaman dilimlerinde devam eden işleri kısa sürede tamamlayarak ilçemizin birçok noktasına aynı anda iş götürebiliyoruz. Bundan sonra da aynı düşünceler ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2016, 00:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER