Maliye Bakanı Ağbal Gümüşhane’de

Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

Maliye Bakanı Ağbal Gümüşhane’de
Maliye Bakanı Naci Ağbal, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

Memleketi Bayburt'ta yatırım alanlarını inceledikten sonra Gümüşhane’ye gelen Bakan Ağbal, yeni yapılan Gümüşhane Devlet Hastanesi ve yolunda incelemelerde bulundu, Valilik ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Akşam saatlerinde Gümüşhane’ye gelen Bakan Ağbal’a incelemelerinde Gümüşhane Valisi Okay Memiş, AK Parti Gümüşhane Milletvekilleri Hacı Osman Akgül ve Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti İl Başkanı Celalettin Köse ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

“GÜMÜŞHANE İÇİN ÇOK GÜZEL BİR YATIRIM”

Yeni yapılan ve henüz hizmete açılmayan devlet hastanesini gezen, yolunda incelemeler yapan Bakan Ağbal, burada gazetecilere yaptığı açıklamada hastanenin Gümüşhane için çok güzel bir yatırım olduğunu belirterek, “Çok güzel bir hastane, çok güzel bir yatırım. Gümüşhanelilere hayırlı uğurlu olsun. Bir önceki hastane 30 yıl önce yapılmış, 30 yıldan sonra Gümüşhane’ye 200 yataklı, modern bir hastane kazandırıyoruz. Hastane tamamlanmış, arkadaşlar da çok güzel emek sarf etmişler. İçini de gezdik. Gerçekten ameliyathaneleri, odaları, son derece modern, insan odaklı, hizmet odaklı bir şekilde yapılmış. Bütün Gümüşhane’ye hayırlı olsun” dedi.

“YOL KONUSUNDA YARDIMCI OLACAĞIZ”

Bakan Ağbal, hastanenin yolu ile ilgili de “Şu anda yol noktasında bir çalışma var anladığım kadarıyla. Biz de o konuda kendilerine yardımcı olacağız. Süratle inşallah hastane devreye girecek. Gümüşhane’ye, bu bölgedeki insanlarımıza hizmet edecek. Gurur duyuyoruz ülkemizle, milletimizle” ifadelerini kullandı.

“GÜMÜŞHANE’NİN GELECEĞİ DAHA GÜZEL OLACAK”

Bu hastanelerin ve yatırımların milletin sağduyusu, hizmete olan güveni sayesinde yapılabildiğine dikkat çeken Bakan Ağbal, “Hükümet olarak bunları yaptığımız zaman da mutlu oluyoruz. Diyoruz ki demek ki vatandaştan aldığımızı geri hizmet olarak verebiliyoruz. Bugün Gümüşhane’deyiz, Gümüşhaneli hemşerilerimle birlikteyiz. İnşallah daha geniş bir zamanda Gümüşhane’ye tekrar geleceğiz. Gümüşhane’de sayın vekillerimizin, belediye başkanımızın, il başkanımızın ne kadar çalıştığını en iyi bilenlerden biriyim. Gece gündüz çalışıyorlar. Hizmet üretiyorlar. Biz de karınca kararınca kendilerine yardımcı oluyoruz. İnşallah Gümüşhane’nin geleceği daha güzel olacak” şeklinde konuştu.

Bakan Ağbal bir gazetecinin “Yola ödenek gönderecek misiniz” sorusuna ise, “Arkadaşlarla pazarlık yapıyoruz” cevabını verdi.

Bakan Ağbal ve beraberindekiler daha sonra, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Vali Memiş, Bakan Ağbal’a zilli kilim hediye etti. Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Ağbal, daha sonra Belediye Başkanı Ercan Çimen’i makamında ziyaret etti. Belediye şeref defterini imzalayan Bakan Ağbal’a Başkan Çimen içerisinde Gümüşhane fotoğraflarının yer aldığı albüm hediye etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER