Turkuaz Koleji sendikaları bilgilendirdi

Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) merkeze bağlı Tekke köyünde açacağı özel öğretim kurumu ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla eğitim sendikalarını ziyaret etti.

Turkuaz Koleji sendikaları bilgilendirdi
Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı (GÜSEV) merkeze bağlı Tekke köyünde açacağı özel öğretim kurumu ile ilgili bilgilendirme ve görüş alışverişinde bulunmak amacıyla eğitim sendikalarını ziyaret etti.

GÜSEV Başkanı Vahit Olgun ve Turkuaz Koleji Eğitim Koordinatörü Ümit Uncu, Memur-Sen, Kamu-Sen ve KESK’e bağlı eğitim sendikalarını ziyaret ederek sendika temsilcileri ve yönetimlerine okulla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

İlk olarak Kamu-Sen’i ziyaret eden Olgun ve Uncu, Gümüşhane Kamu-Sen Başkanı Mustafa Fevzi Akçay ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Ziyaretle ilgili bilgi veren GÜSEV Başkanı Vahit Olgun, “İlimizin eğitim kalitesini yükseltmek ve geleceğin liderlerini yetiştirmek amacıyla, ciddi bir yatırım yaparak gerçekleştirmeye çalıştığımız özel okul, inanıyoruz ki Gümüşhane’mizin vizyonuna ciddi manada katkı sunacaktır” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gümüşhane Kamu-Sen Başkanı Mustafa Fevzi Akçay ise “İlimiz için ciddi bir ihtiyacı karşılayacak bu projenin aynı zamanda Gümüşhane eğitim camiası ve Gümüşhane insanı için önemli bir kazanım olacaktır. Biz de elimizden geldiği kadar bu projenin yanında olacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerin ikinci durağı ise Gümüşhane Memur-Sen oldu. Sendika başkanı Musa Uncu ve bütün yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette “Güzel niyetlerle çıktığımız bu yolda, Gümüşhane’mizin eğitimine gönül vermiş insanlarla bir araya gelmek ve tecrübelerinden istifade etmek için birlikte olmak istedik” cümleleriyle ziyaret amacını özetleyen Turkuaz Koleji Eğitim Koordinatörü Ümit Uncu’ya ve bütün vakıf yönetimine teşekkür eden Gümüşhane Memur-Sen Başkanı Musa Uncu “Bu güzel girişimin başarıya ulaşması noktasında üzerimize düşen her türlü desteği vermeye hazırız. Sadece imkan sahibi insanların değil, zeki olduğu halde desteğe ihtiyacı olan öğrencilerin de desteklenmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Buradaki başarı bütün Gümüşhane’nin olacaktır” dedi.

Son olarak Gümüşhane KESK’i ziyaret eden Olgun ve Uncu, Gümüşhane KESK Başkanı Fikret Ustaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Ortak akılı harekete geçirerek daha iyiyi yakalamak için bu ziyaretleri önemsediğini ifade eden Olgun’a teşekkür ederek sözlerine başlayan Gümüşhane KESK Başkanı Fikret Ustaoğlu, “Konusu ve içeriği eğitim olan her türlü çabanın desteği hak ettiğini düşünüyoruz. Burada yetişecek öğrencilerin, kendilerini ayrıcalıklı görmeyecek bir atmosferde yetişmeleri çok önemli. Küresel güçlerin kurguladığı ‘tüketen insan’ yerine ‘üreten insan’ modelinin önemsendiğini sizlerden duymaktan memnun olduk” ifadelerini kullandı.

Büyük bir nezaket ve samimiyetle gerçekleşen görüşmelerden son derece memnun ayrıldıklarını ifade eden GÜSEV Başkanı Vahit Olgun ve Eğitim Koordinatörü Ümit Uncu “Vakıf olarak ne kadar doğru bir adım attığımızı görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde basınla, eğitimcilerle ve halkımızla bir araya gelerek okulumuzu, hayallerimizi ve hedeflerimizi paylaşacağız. Gümüşhane insanının bu projeye gösterdiği ilgi bütün vakıf yönetimi olarak hepimizi çok mutlu etti” diyerek sözlerini noktaladı.
Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2015, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER