Daşgün: Kan değişikliği şarttı

Önceki gün sürpriz bir kararla görevinden istifa eden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, ayrılık kararı ile ilgili değerlendirmelerini Gümüşkoza’ya yaptı.

Daşgün: Kan değişikliği şarttı

Önceki gün sürpriz bir kararla görevinden istifa eden Gümüşhanespor Teknik Direktörü Tarık Daşgün, ayrılık kararı ile ilgili değerlendirmelerini Gümüşkoza’ya yaptı.

Ayrılık kararını Gümüşhanespor Kulübü Başkanı Kaya Büyükbayraktar ile karşılıklı olarak oturup konuştuklarını belirten Daşgün, Gümüşhanespor’u çok önemli karşılaşmaların beklediğini, son dönemde alınan kötü sonuçlara kan değişikliği ile çare olmak istediklerini söyledi.

Bu kan değişikliğinin takımı ateşleyecek bir isim üzerinde gerçekleştirilmesinin faydalı olacağını ifade eden Daşgün, “Bu konuyu Başkanımız Kaya Büyükbayraktar’la paylaştım. Gümüşhanespor’un hedefleri doğrultusunda kan değişikliğinin faydalı olacağı düşüncesiyle istifamı verdim, başkanımızda kabul etti” dedi.

“Yeni Hoca Değişik Bir Hava Katacaktır”

“Kalan iki hafta sonunda oynanacak olan play-off maçlarına yeni gelecek hocanın takımı tanıyabilmesi açısından sürenin kısıtlı olması risk getirmez mi? sorusuna cevap veren Daşgün, “Şimdi daha oynanacak olan maçlar var. Play-off farklı bir durum.  Onun için tahmin ediyorum ki gelecek olan yeni hocada en azından takımı izlemiştir.  Yeni hocanın oyuncu kardeşlerime değişik bir hava katacağını düşünüyorum. Ben bu saatten sonra farklı bir yorumda bulunmak istemiyorum. Neticede benim artık takımla ilişiğim kesildi ve ayrıldım. Ben özellikle şunu söylemek istiyorum. Çocuklara bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum. Bir işe başlamıştık ve inşallah çocuklar açısından sonu hayırlı olur. Kolay değil, bir yıl boyunca emek verdiler ve mücadele ettiler” diye konuştu.

“İdman Sırasında Ben Gidiyorum Dedim Ayrıldım”

“Ayrılık kararıyla alakalı oyunculardan gitmemeniz gerektiği gibi telkinde bulundular mı?” sorusuna ise ilginç bir cevap veren Daşgün, “ İdmanda iken bir anda çocuklara ben gidiyorum dedim. Oyuncularımın tepki vermek, telkinde bulunmak gibi bir fırsatları bile olmadı. İş duygusallığa dökülmesin diye hemen vedalaştık ve tesislerden ayrıldım” dedi.

“Ayrılık Kararı Sonrası Dört Beş Kulüp Aradı”

Başka bir kulüpten ayrılık kararı almadan önce herhangi bir teklif aldınızmı sorusuna cevap veren Daşgün, “Ayrılık kararına kadar hiçbir yerden teklif almadım. Fakat haber duyulduktan sonra dört beş yerden arandım. Ama benim henüz sezon bitmediği için bir planlamam yok” diye konuştu.

“Belki Bir Gün Yine Gümüşhanespor’da Buluşuruz”

“İleride tekrar Gümüşhanespor’dan teklif alırsanız, gelir misiniz?” şeklindeki sorumuza, “Niçin gelmeyeyim. Gelmemem için bir sebep yok ki. Sonuçta ben kimseyle kötü olmadım. İyi başlayıp iyi ayrıldım. Başarılı olabileceğim her yerde çalışırım. Belki bir gün yine Gümüşhanespor’da buluşuruz ” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER