Gümüş’ün umudu kalmadı: 3-4

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. deplasmanda karşılaştığı Ayvalıkgücü Belediye’ye 4-3 mağlup olarak ligde kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Gümüş’ün umudu kalmadı: 3-4

Ev sahibi ekibin Play-Off’a kalmak temsilcimizin ise ligde kalma umutlarını sonraki haftalara taşımak istediği mücadele adeta nefesleri kesti.

Gol düellosu şeklinde geçen mücadelenin ilk golünü 19.dakikada Recep Pekgöz ile ev sahibi ekip buldu. 31.dakikada Ertunç Yasin Güdü ve 40.dakikada Erdem Can Polat ile üst üste iki gol bulan temsilcimiz 2-1’lik üstünlüğü yakalasa da, 45.dakikada yine Recep Pekgöz’ün golüne engel olamadı ve takımlar soyunma odasına 2-2’lik eşitlikle gitti.

İkinci yarıya da etkili başlayan taraf ev sahibi Ayvalıkgücü Belediye oldu. Dakikalar 48’i gösterirken baskısının sonucunu alan ev sahibi ekip, Tugay Yıldırım ile 3-2 öne geçti.

Yenik duruma düştükten sonra kazanmaktan başka seçeneği olmayan temsilcimiz, tüm riskleri alarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Her geçen dakika rakip kalede daha fazla gözüken kırmızı beyazlı temsilcimiz 61.dakikada Ali Kılıç ile karşılaşmaya yeniden eşitliği getirdi.

Son yarım saatte ise her iki ekibinde kazanmak için orta alanları neredeyse devre dışı bıraktığı mücadelede son söz 79.dakikada ev sahibi ekipten Akın Arıcam söyledi ve futbol dolu müsabaka ev sahibi ekibin 4-3 üstünlüğü ile sona erdi.
 

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2024, 17:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER