Daşgün sitem etti

Gümüşhanespor’un başarılı teknik adamı, kazandıkları Kastamonu maçından sonra taraftarın sergilediği tavıra tepki gösterdi

Daşgün sitem etti
Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta tek namağlup takımı olarak yoluna devam eden lider Gümüşhanespor’da Teknik Direktör Tarık Daşgün sitem etti. Daşgün, geçen hafta sahalarında konuk ettikleri ve galibiyetle ayrıldıkları Kastamonuspor 1966 maçından sonra taraftarın sergilediği tavıra tepki gösterdi. Daşgün, “Maç bittikten sonra etrafta mağlup olmuş havası gördüm. Bu yol uzun. Bu şampiyonluk yolu kolay olsaydı herkes şampiyon olabilirdi. Ancak bu mümkün olmuyor sadece 1 şampiyon çıkıyor. Bazen kötü oynarken kazanacağız gibi bazen de iyi oynarken puan kaybedeceğimiz maçlar olacaktır. Bu yol dikenli engelli çok zor bir yoldur. Bu nedenle başarı için tek vücut olmalıyız” dedi.

Daşgün, “Maç bittikten sonra etrafta mağlup olmuşuz havası gördüm. Bunu anlamış değilim. Böyle moral motivasyonumuzu bozacak kimseyi çevremde görmek istemiyorum” dedi.

 Daşgün, “Yarım sıfır olsun biz kazanalım yeter ki. Kastamonu maçında da 3-0 öne geçmiştik. Daha sonra karşılaşma 3-2’lik skorla tamamlandı. Bu futbol, böyle skorlar ortaya çıkabiliyor. Ama biz kazandık. Buna rağmen maç 3-0’dan 3-2 oldu diye tribünlerden homurdanmalar geldi. Ben böyle bir durum ile bir daha karşı karşıya kalmak istemiyorum. Ligde 8’de 8 yapmak kolay başarılacak bir şey değil. Böyle bir takım için olumsuz görüşlerde bulunmak hiçbir futbol taraftarına sporsevere yakışmaz. Bizim amacımız kazanıp her hafta hedefe bir adım daha yaklaşmaktır” dedi.

Daşgün, ligdeki başarılı grafiklerini hafta sonu yine sahalarında ağırlayacakları Tokatspor’u mağlup ederek devam ettirmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER