Gümüşhane bu değil

Kırmızı-Beyazlılar’ın Başkanı Kaya Büyükbayraktar, taraftarın yüreğine su serpti

Gümüşhane bu değil
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’da üst üste yaşanan puan kayıpları morallerin bozulmasına neden oldu. 

İstenilen sonuçların alınamaması camiayı üzerken Başkan Kaya Büyükbayraktar, yine de umutlu konuştu. Taraftarın yüreğine su serpen açıklamalarda bulunan Büyükbayraktar, “Gerçek Gümüşhane bu değil” dedi. Keçiörengücü karşısında takımın ortaya koyduğu futbolu beğenmediğini belirten Büyükbayraktar, “Takımda bir sıkıntı var. Kötü oynuyoruz. Pozisyon bulduğumuz da ise bunları değerlendiremiyoruz. Böyle oynamamalıyız. Teknik heyet ile bir görüşmede bulunacağım. Bir an önce bu kötü gidişe ‘dur’ demek istiyoruz. Gerekli önlemlerimizi alacağız.” dedi.

İki haftadır kaybettikleri için üzgün olduklarını belirten Büyükbayraktar, “Ancak bu puan kayıplarını telafi edecek güçteyiz. Şuanda da zirve ile aramızda çok fazla bir kopma yok. Önümüzdeki iki maçı evimizde oynayacağız. Bu bizim için bir avantaj. Bu iki maçtan çıkaracağımız 6 puan bizi yeniden yarışa ortak eder. Büyükçekmece Tepecikspor maçı ile çıkışa geçeceğiz” dedi. Hakemler hakkında konuşmak istemediğini de dile getiren Büyükbayraktar, “Sessiz kalmak istiyoruz. Ama Bucaspor maçında bize iki kırmızı kart gösterildi biri kesinlikle kırmızı değildi. Tokatspor maçında da taca çıkan top devam ettirildi ve kalemizde gol gördük. Bu hakem hataları da istemediğimiz sonuçlar almamızda etkili oldu.” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER