Kınıyoruz!

Yağlıdere Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Gümüşhanespor’a verilen cezaları kınayarak, Hatayspor maçında saha kenarına dev ekran kurulmasını istedi.

Kınıyoruz!

Yağlıdere Köyü Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, Gümüşhanespor’a verilen cezaları kınayarak, Hatayspor maçında saha kenarına dev ekran kurulmasını istedi.

Kendisi aynı zamanda futbol antrenörü olan Dernek Başkanı Turgut Ataman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada Gümüşhanespor - MKE Ankaragücü müsabakasında çıkan olaylar üzerine, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun aldığı kararların adil olmadığını belirterek, PFDK'nın bu kararı yeniden gözden geçirmesini gerektiğini söyledi.

“Takımımızın sonuna kadar yanındayız”

Bu tür kararların şehrin futbola olan sevgisini azaltamayacağının altını çizen Ataman, Gümüşhanespor’un başarısına bu tür kuvvetli delillere dayanmayan ve tek taraflı verilen kararların gölge düşürdüğünü, bu kararı ne futbol takımı ne de Gümüşhane’nin masum taraftarının hak etmediğini vurgulayan Ataman, “Belli ki PFDK yetersiz bilgi ve belgelerle böyle bir karar almıştır. Yağlıdereliler Derneği Başkanı olarak ve uzun yıllardır futbolun içinde olmam münasebetiyle tüm delillerin toplanması gerektiğini ve bu delillerin ışığında daha adil bir karar verilmesini arzu ediyorum. Bütün STK’ları bu konuda sorumluluk almaya ve bu zor günlerde Gümüşhanesporumuza destek olmaya davet ediyorum. Bu zor günlerde Yağlıdereliler olarak ve Gümüşhaneliler olarak takımımızın sonuna kadar yanındayız” dedi.

“Yenişehir stadyumunun yanına dev ekran kurulsun”

Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ve Kulüp yöneticilerine seyircisiz oynanacak olan Hatayspor müsabakasında Yenişehir Stadyumu'nun yanında bulunan araç oto parkına dev ekran kurup taraftara maçı buradan izletip takımımızı yalnız bırakmayıp seslerini duyurmaları için çağrıda bulunan Başkan Ataman, “Gümüşhane bir sevdadır, Gümüşhane vaz geçilmezdir, başka Gümüşhane yok. Biz Yağlıdereliler olarak şehrimize ve takımımıza olan bağlılığımızı her fırsatta belirtiyor ve şampiyonluğa giden bu yolda takımımızın yanında olduğumuzu, takımımıza karşı oynanan ve adil olmayan masa başı çirkin oyunlarının da her zaman karşısında olduğumuzu belirtiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER