GGA’nın yeni eğitim sezonu başladı

Başkent Ankara’da Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) altında faaliyetlerini yürüten Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına oldukça kalabalık bir katılımla başladı.

GGA’nın yeni eğitim sezonu başladı

Başkent Ankara’da Gümüşhaneli Bürokratlar Derneği (GÜBDER) altında faaliyetlerini yürüten Gümüş Gelişim Akademisi (GGA) 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılına oldukça kalabalık bir katılımla başladı.

Açılış programına YSK Seçmen Kütüğü Genel Müdürü Ayhan Okurer, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü Op.Dr.Orhan Koç, Doktor Sami Ulus Çocuk Hastanesi E. Başhekimi Dr.İbrahim Karaman, EGM Polis Başmüfettişi Gülhan Özkan, SGK Emekli Yazılım Dairesi Başkanı Adnan Yılmaz, OGM Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Yunus Seven, Dr. Mustafa Öztürk, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hukuk Müşaviri Berrin Sevil Akıntürk Kazancı, GÜBDER Yönetiminden Erol Tekçe, Kemal Nalçacı, Emin Yıldız, Selma Kırmaz, Coşkun Çildoğan, Hakan Olgun, Aşkın Toygun ve Emre Şanlı'nın yanısıra 80’e yakın üniversite öğrencisi katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GÜBDER Başkanı Erol Tekçe, yeni dönemde GGA kapsamında destekleyici eğitimlere katılan yeni öğrencilerimize teşekkür ederek, “GGA misyon olarak özellikle Gümüşhane'den gelen öğrencilerimize aile sıcaklığında rehberlik, oryantasyon ve kişisel gelişim başlıkları altında destek vermek amacı ile kurulan bir akademidir. Bu bağlamda siz üniversiteli gençliğimize hem maddi hem manevi daha birçok başlıkta hizmet sunuyoruz. Her şeyden öncede Yunus Emremiz'in nasihatine kulak verip "Tanış oluyor ve işi kolay kılıyoruz". Bugün bir grup üst düzey bürokratlarımızda burada siz üniversiteli genç kardeşlerimize tecrübelerini aktarmak ve sizlerle tanış olmak için buradalar. Onlara ve hepinize bu gününüzü kendi aileniz olan "Büyük Gümüşhane Ailesine" ayırdığınız için teşekkür ediyor yaşanan bu güzel günün ilerki zamanlarda kalıcı ve sürekli birlikteliklere vesile olmasını diliyorum" dedi. 

Daha sonra tüm bürokrat ve öğrenciler karşılıklı tanışmanın ardından yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Eski GGA öğrenci temsilcilerinin yeni GGA öğrencilerine hoşgeldin mesajlarıyla yeni dönem ilk programı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. 

Ardından GGA öğrencileri ve GÜBDER yönetimi Gümüşhanspor-Buğsaşspor maçını izlemek üzere OSTİM Stadı'na hareket etti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER